Petya Zafirova

Real Estate Agent, Burgas South Property (office franchise)

5.0
12 reviews
Phone: +359883940102
Address:
Professional qualities:
  • Franchise partner
  • Serves with priority Purchase-sale transactions
  • Has a command of English and Russian

See all the offers of Petya Zafirova: For sale For rent Looking to buy

Office location

Contact form+ add files

ЖЕЧКА ИВАНОВА НАНЕВА, Бургас
12.04.2024
Много сме благодарни за любезното и добро отношение от брокер Петя град Бургас . Тя е човек , който работи отговорно и организирано своята професия . Поздрави от Ани и Жечка :) Благодаря
КАТЕРИНА ТОКАРЕНКО, Несебьр
20.02.2024
Риэлтор Петя Зафирова очень быстро и информативно отвечала на все вопросы, помогала решать возникшие проблемы. Петя очень внимательный, доброжелательный и отзывчивый риэлтор. Мы быстро обсудили правила аренды, подписали контракт и получили ключи от квартиры. Очень благодарны Пете за сотрудничество и компании Мирела за прозрачность договоров и хорошую организованность. Однозначно рекомендуем!
Виолета Радомирска, Бургас
11.12.2023
Наш агент беше Петя Зафирова, мога само да бъда благодарна, че попаднахме на толкова културен, добронамерен, отзивчив и дипломатичен агент. Благодарение на нея, въпреки препятствията, породени от банката, сделката беше осъществена. Петя Зафирова и мениджърът Юлия Генчева са две дами, които мога горещо да препоръчам, ако продавате или купувате имот в Бургас. Ще бъдете обслужени изключително компетентно и професионално.
Марин Вълков, Карнобат
14.09.2023
Много съм доволен от работата на Юлия Генчева и Петя Зафирова, изключително коректни
Димитринка Стойкова, Ямбол
19.06.2023
С огромни благодарности към Петя Зафирова,за професионализма и доброто отношение към нас.
Василияна Ценова, София
20.04.2023
Огромни благодарности за вашата отзивчивост и помощ във всяка стъпка от покупката! За първи път купувам жилище, и съм чувала какви ли не кошмарни истории от познати, но Петя направи процесът много лек за мен и не усетих целия този стрес и напрежение по административните дела, типични за такъв вид голяма инвестиция. Получих приятелско отношение, постоянна комуникация, отзивчивост, добри съвети и дори искрени коментари и прозрачност относно някои формалности, които по принцип повечето агенти биха премълчали, ако не е в тяхна полза - много оценявам това! Препоръчвам работата с Мирела без колебание!
Росен Денков, Бургас
20.04.2023
Доволни сме от работата с брокерката Петя, която е любезна и си разбира от работата.
Тодор Тодоров, София
12.01.2023
Перфектно!
Щильон Андреев Мундев, Смолян
20.06.2022
Енергични, делови и бързо действащи!
Ивалина Михайлова Георгиева, София
17.05.2022
Юлия Генчева и Петя Зафирова от Бургас са истински професионалисти, бързи, точни във всяко отношение, любезни и отговорни в това, което правят. Радвам се че ги срещнах и се надявам на бъдещи ползотворни взаимоотношения.
Dmytro Krepak, Chisinau
11.05.2022
Очень компетентный, дипломатичный риэлтор, вызывающий доверие.
Димитър Георгиев Георгиев, Бургас
15.03.2022
Много съм доволен и искрено благодаря от отношението и комуникацията с Агента на Мирела - Петя Зафирова , както и от директора по продажби Юлия Генчева. Всичко около сделката беше професионално и коректно. Имаха необходимото търпение и проявиха разбиране , въпреки възникналите препятствия. Димитър Георгиев, Бургас