Map
Scratchpad ()
Offer No. 378683
Private offer
Monday, 11:23 191

House, Osenovo, 356 sq.m,
€ 165 000
(

£ 413 / $ 562 / € 463 sq. m

)

Total size:  356 sq.m

Floors: 2

Construction type: brick

Heating: fireplace

Characteristics: 
  • Furnished
Прекрасен имот с голям двор, гараж и отлични гледки, на 20 км от Варна
Две къщи по БДС с басейн между с. Осеново и КраневоОтлична възможност за нов, перспективен имот в село с чиста природа и прекрасни гледки, само на 20 км от
Варна и на 3 км от морето.

Предлагаме за продажба две къщи – едноетажна (126 кв.м.) и двуетажна (230 кв.м.) с винарна, като двете къщи са с общ двор с площ 1903 кв.м.

Двата имота са построени един до друг, като врата отделя едната къща от другата. Възможно е договарянето на преференциална цена при закупуването на двете сгради от един и същ собственик.

Качествени материали и изключително стабилни основи на имота са сред отличителните му характеристики.

Едната от къщите е с тухли на известния производител Porotherm и планирана изолация от 10 см, другата – с блокове Itong 30 см. Втората къща е напълно завършена и разполага с Акт 16.

Дограмата е PVC, със стъклопакет Energy, а покривът е в тракийски стил, завършен с гръцки керемиди, дишащ.

Стилът на изграждане също допринася за характера на къщите – камък, в съчетание с екологични материали и топло- и хидроизолации.

Басейнът в двора е тип еко езеро, като имотът разполага с електричество, а водоснабдяването е чрез сондаж, като водата е леко минерализирана.

В двора има помещение за кучкарник, което спокойно може да бъде обособено като голям гараж за 3 автомобила.

Вътрешното разпределение на пространството позволява всякакви трансформации според предпочитанията на новия собственик, който ще може да реши изцяло и интериорния дизайн на къщите.

Имотът се намира в близост до центъра на селото, където се намират детската площадка, кметството, магазинa за хранителни стоки и спирка на градския транспорт.

Къщата предлага всички удобства за комфортен престой и целогодишно обитаване. Насладете се на спокойствие, чиста природа и въздух.

Придвижването до града е бързо и удобно, а във Варна ще намерите всички градски удобства, необходими в ежедневието – банки, аптеки, административни институции, супермаркети, детски градини, училища и др.

Поради специфичната си локация, имотът има огромен потенциал както за еко ферма, така и за хотел за кучета, кучкарник или отглеждане на коне.

Продава се и съседният имот с площ 1804 кв.м., в който има напълно законна масивна постройка, която в момента се използва като дом за кучета. Цената за този имот е 62 000 евро.
Private owner
Phone: 0898780463
Tell me more about this property: 
Location
Similar properties
Last sold in the area
* Marked location on the map may not be exactly.
Last sold in the area
SOLD
4

 

House, 150 sq. m, Varna Region, Aksakovo € 125 000