МИРЕЛА участва в международно изложение за недвижими имоти в Москва на 18-19 ноември

Новини от Мирела

Изложение "International property show" в Москва

Каним Ви да посетите XVII Международное Изложение за Недвижими Имоти -  "Moscow International Property Show", което ще се проведе на 18-19 ноември 2011 г. в гр. Москва в изложбения комплекс «Т-Модуль» на следния адрес: гр. Москва, Тишинская площадь, 1, стр.1, ТЦ "Тишинка" (метростанциите "Маяковская" и "Белорусская").

 

На изложението в Москва Мирела ще представи предложенията си на изложбения щанд №26

Уютно и гостоприемно, това изложение се различава от други подобни мероприятия с високото си ниво на организация и майсторското изпълнение на професионално изработената концепция. Сред отличителните черти на изложението са любезност и индивидуално внимание към всеки участник, независимо дали е голяма компания или най-обикновения посетител. Атмосферата на доброжелателното общуване позволява на потенциалните купувачи не само да се запознаят с офертите на имоти в най-различните региони на света, но и да получат  необходимата консултация, за да направят правилния избор.

Графика за работа на изложението:  18 ноября – 12:00 – 19:00
                                                                      19 ноября – 11:00 – 19:00

Добре дошли при нашия щанд, ще се радваме да се запознаем с Вас и да Ви запознаем с богатата ни база данни от над 30 000 оферти за имоти в България!

(28.09.2011)