Защо да изберете Мирела?

Вече 25 години работим благодарение на Вас и с грижа към Вас - Уважаеми клиенти!

Вече 22 години Мирела предлага печеливш модел на работа с клиенти, базиран на успешна бизнес стратегия и на мотивацията на своите служители.

В резултат на амбициозното си управление и натрупания през годините опит Мирела доказва позицията си на една от водещите агенции за недвижими имоти в България.

Едно от нашите предимства е умението ни да развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

В момента Мирела разполага с осем търговски офиси на територията на град София с обособени в тях търговски отдели за работа с жилищни, административни и търговски площи, индустриални обекти, къщи, парцели и терени, технологичен и логистичен център.

Мирела присъства с регионални офиси в к.к Слънчев бряг, гр. Созопол, гр. Приморско, гр. Варна и с франчайз представителства в гр. Сандански, гр. Велико Търново, гр. Каварна.

Ние сме в процес на изграждане на мрежа от партньорски офиси и представителства на територията на цялата страна.

Ние предлагаме пълен пакет консултантски и посреднически услуги при покупко-продажба, наемане и управление на недвижими имоти.

Винаги първи при усвояването и внедряването на модерни технологии в бизнеса с недвижими имоти, ние можем да си позволим самочувствието на лидер в корпоративното интернет предлагане на недвижими имоти в България.

Нашите сайтове предлагат над 30 000 актуални предложения за покупко-продажба и наеми на недвижими имоти, поддържани директно от брокерите на Мирела.

В същото време ние превръщаме лоялността, грижата и компетентното отношение към клиентите в аксиоми от етичния кодекс на всекидневната ни работа.

Ръководени от основните принципи на професионализъм и коректност, ние оправдаваме доверието Ви.

Ние имаме потенциала и амбицията да работим за Вас!

За нас Услуги Контакти Брокери БРОШУРА ФРАНЧАИЗ



Мирела е първата българска агенция за недвижими имоти, която изнесе корпоративната си база-данни в интернет.

От началото на 2001 г. Агенция Мирела е лидер в корпоративното интернет предлагане на имоти.

Офисите на Мирела в Слънчев бряг, Созопол и Приморско Ви очакват с най- богатата база- данни за имоти в българските морски курорти!

От 01.06.2008 г. официално отварят врати офисите на Мирела на южното Българско Черноморие. Над 20 000 предложения за продажба на недвижими имоти в България са на разположение на всички, които поискат да съчетаят полезното с приятното и да направят инвестиция в недвижим имот по време на своята морска ваканция!