Недвижими имоти: В началото на 2001 г . Мирела изнесе корпоративната си база-данни в интернет.

Мирела е лидер в корпоративното интернет предлагане на имоти.

През месец април 2001 г. стартира първият в България корпоративен сайт за недвижими имоти www.mirela.bg, в който всички предложения постъпваха в реално време от офисите на Мирела.
По този начин ние изнесохме фирмената си база- данни в интернет и я направихме максимално достъпна за Вас- нашите клиенти, колеги и партньори.
За първи път предложихме актуални оферти с най- подробно описание.
Верни на своя почерк да използваме в нашата работа възможностите на информационните технологии, на 20.10.2005 г. представихме настоящата версия на сайта, зад която стои Административна система с нови възможности и която предстои да развиваме.



Вече 25 години работим благодарение на Вас и с грижа към Вас- Уважаеми клиенти!

Ръководени от основните принципи на професионализъм и коректност, ние оправдаваме доверието Ви!

Офисите на Мирела в Слънчев бряг, Созопол и Приморско Ви очакват с най- богатата база- данни за имоти в българските морски курорти!

От 01.06.2008 г. официално отварят врати офисите на Мирела на южното Българско Черноморие. Над 20 000 предложения за продажба на недвижими имоти в България са на разположение на всички, които поискат да съчетаят полезното с приятното и да направят инвестиция в недвижим имот по време на своята морска ваканция!