Даниела Коцева

Директор по продажам, Офис Дома и земельные участки

4.8
29 отзывы
Телефон: +359883940017
Адрес: Болгария, г. София-1404, бул. "България", № 81 "В"
Профессиональные качества:
  • Обладающий Сертификата III-ей степени профессиональной квалификации
  • Риэлтор ТОП 10
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости
  • Специалист по продажам
  • Специализированный по продаже домов и участков

Даниела Коцева - Гл. риэлтор агентства недвижимости МИРЕЛА в г. София.

Родилась в г. София. В мае 1982 года заканчивает Техникум "Вилхелм Пик" в Софии.
Имеет опыт в сфере строительного инженерства.
Работает в сфере недвижимости с 1988 года.
Окончила курсы оценщиков.

Даниела начинает работу в МИРЕЛА в сентябре 1999 года в качестве риэлтора, но отличные профессиональные успехи и компетентность вскоре позволяют ей занять должность главного директора по продажам в двух софийских офисах.

Обеспечивает и организовывает сделки купли-продажи домов, земельных участков, промышленных объектов, отелей и туристических объектов в г. София и Софийской области.

Просмотреть все предложения риэлтора Даниела Коцева: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Снежина Аренс, София
02.11.2023
Видях обява на фирма Мирела в интернет и се свързах директно с г-жа Даниела Коцева, без да съм получила препоръка от никого. Радвам се, че не сгреших с избора си. Информацията и съветите, които получихме относно етапите по сделката и получаването на необходимите документи при продажба на имот, бяха много полезни. Беше ни приятно да контактуваме и да работим с Даниела - много компетентна, ведра и отзивчива. Тя съумя да координира всичко така, че сделката да се извърши прецизно и без усложнения. Искрено я препоръчвам! Благодаря, Даниела!
АНТОАН ЛАЗАРОВ, София
19.09.2023
Катерина Кирпикова и Даниела Коцева показаха висок професионализъм и любезност с продавача и купувача.
Кристиян Абаджиев, София
13.09.2023
Изключителни професионалисти в работата си - Катерина Кирпикова и Даниела Коцева. Целият процес свързан с покупка на жилище премина гладко и леко. Успех и занапред!
Мария Николова, София
09.08.2023
Даниела Коцева е най-добрият избор за брокер - изключително отзивчива, дава подробни разяснения по въпроси, които биха ви интересували, притежава страхотен подход и качества. Действа бързо, но и разумно относно всеки поставен въпрос. Накратко бих казала: отличен специалист в областта си. И като бонус - позитивна. :) Радвам се, че се срещнах с човек, който обича работата си и с който беше искрено удоволствие да работя! Препоръчвам с две ръце!
Геннадий Стоянов, София
18.07.2023
Г-жа Катерина Кирпикова и г-жа Даниела Коцева, освен професионално отношение, показаха търпение и дипломатичност (в повече от дължимото включено в професионалното отношение) при съпровода на сделката. Благодаря им!
адвокат Величка Цветанова, София
18.05.2023
Работихме заедно с г-жа Даниела Коцева и г-жа Катерина Кирпикова, при покупко-продажбата на имот в град София, които бяха брокери на купувача. Като представител на продавачите, за мен бе истинско удоволствие да работя с представителите на Агенция "Мирела", които бяха абсолютни професионалисти. Работата им беше точна, прецизна и компетентна. За втори път работя с Агенция "Мирела" и за втори път се убедих, че това е агенция с брокери, които обичат работата си и я вършат качествено. Със сигурност ще работя и за в бъдеще с тази агенция, която заема достойно място на пазара на недвижими имоти, с професионализма, почтеността и високото качество на работа на своите представители.
Мартин Русев, София
04.04.2023
Бих искал да споделя колко високо оценявам професионализма на Даниела Коцева. Безкомпромисното ѝ чувство за отговорност, подреденост и пунктуалност ме накараха да се почувствам в сигурни ръце. Нейният богат професионален опит, в съчетание с висок етичен стандарт, са гаранция за успех . Горещо препоръчвам Даниела Коцева и съм съм убеден , че ако я изберете за свой брокер, няма да съжалявате.
Никола Кедев, София
28.02.2023
Изключително много съм доволен от съвместната ни работа с Даниела Коцева. Госпожа Коцева беше брокер на собственика на имота, който ме интересуваше, но това не се отрази по никакъв начин на представянето на имота и цялостното съдействие, което получихме при процеса на сключване на сделката. При необходимост ще работя с удоволствие отново с Даниела Коцева и ще я препоръчвам при всяка възможност.
Добромир Ангелов, София
14.12.2022
Доволен съм, че получих любезно съдействие от Мирела за продажбата на мой имот. Комуникацията беше успешна, добронамерена и усетих топло и лично отношение от агента. До известна степен не съм съм доволен, че доведох клиент за моя имот, който осигури на Мирела продажба на още по скъп имот, а аз не получих заслужена отстъпка от първоначално договорената комисионна. В последствие получих мейл, че Мирела предлага комисионна ако доведа клиент на агенцията.
Асен Кунчев, София
24.11.2022
Изключително съм доволен от агент Даниела Коцева. Работеше с голям професионализъм, разбиране и вещина при представяне на продаваният от мен имот. При възникване на проблемни ситуации, агент Коцева намираше адекватно решение на проблемите, като поради тази причина се стигна до бърза и удовлетворителна сделка и за двете страни. Препоръчвам агент Даниела Коцева!
Антон Мефано, София
15.09.2022
Работя с Дани Коцева от няколко години! След поредната успешно реализирана сделка искам да изкажа своята благодарност за безупречно свършената работа, професионализма и приятелското отношение с което ни спечели от самото начало! Дани ти си най-добрата! За мен е чест да те познавам!
Митко Симов, София
13.06.2022
Имах удоволствието да закупя имот със съдействието на Даниела Коцева. Останах изключително доволен от работата с нея- много точна, последователна и внимателна с отлично отношение, приветлива, усмихната и много отговорна относно всички детайли.
Никол Джерекарова, София
21.03.2022
Бърза реакция, помощ с документите, компетентност при зададените въпроси, любезно отношение и професионализъм
Никол Джерекарова, София
21.03.2022
Бърза реакция, помощ с документите, компетентност при зададените въпроси, любезно отношение и професионализъм
Недялко Янков, София
17.03.2022
Благодарим за съдействието, което получихме от Даниела Коцева, която беше с нас от началото до края. Много усмихната и всеотдайна! От сърце й желаем здраве, много професионални и лични успехи!
Марчо Марков, София
26.11.2021
Отлична работа, а за г-жа Даниела Коцева мога да кажа само най-хубавите неща - отзивчива и перфектна
Стефан Атанасов, София
18.11.2021
Много любезно отношение, бързо и професионално извършване на услугата.
Ивелин Илчев, Sofia
04.11.2021
дайй малко апартаментессс да има уаааа брат
Ивелин Илчев, Sofia
04.11.2021
мноуу пари е чуееккк
Корнелия Каракозян, София
21.09.2021
Даниела се оказа невероятен човек и отличен професионалист. Веднага след като видях обявата за имота и звъннах в Мирела, се отзова. В началото бях настроена малко скептично, тъй като една година обикалях на огледи и така и не попаднах на брокер, който да знае какви са му задълженията и как правилно да подготви сделка, докато не попаднах на Даниела Коцева в брокерска агенция Мирела. Отношението и беше абсолютно професионално. Перфектно представяне на имота, подготвени и налични всички документи/имайки предвид на какви неща попадах преди това/,абсолютна толерантност към странните ми изисквания за подписване на предварителен договор, разумен срок и изчакване от нейна страна, тъй като цялата сделка минаваше през банка. През цялото време освен всеотдайна и следяща и моите интереси, освен тези на продавача. Ако някога ми се наложи да ползвам брокер, пак бих се обърнала към Мирела. Благодаря Ви за всичко и най-вече за най-добрия брокер с който се запознах, защото Даниела е преди всичко човек, освен страхотен професионалист.
Александър Димитров Попов, София
19.07.2021
Вашият агент г-жа Даниела Коцева е изключителен професионалист. Точна и много компетентна. Своевременно ни уведомяваше за огледите на имота и съдействаше за контактите с кандидат -купувачите. Насочваше ни за най-правилната цена при която бързо бихме реализирали продажбата на имота.
Гиляна Комитова, София
05.04.2021
Изключително доволна съм от високият професионализъм, дипломатичност и лична ангажираност от г-жа Даниела Коцева.
Свилен Цанов, София
22.03.2021
Брокера с който работихме беше много любезен, отзивчив и позитивен човек. Съдействаше напълно, за да преминем през всички трудности около сделката. Благодарение на нея имота, който купихме се сдоби и с име, още преди да стане наша собственост. Безкрайно сме благодарни на Даниела Коцева. Поздрави от цялото ни семейство.
Йоанна Станчева, София
25.01.2021
За съжаление не мога да оставя добро ревю за работата на г-жа Даниела Коцева.В повечето случаи тя се държеше любезно, но позитивите се изчерпват с това. Нейното посредничество в никакъв случай не ни спести време и усилия. Посредническите услуги, които ни оказа като купувачи на имота се изчерпват с оглед на имот, който сами намерихме в мрежата и изваждане на удостоверение за имуществени отношения. В останалите случаи, когато имахме нужа от нейното съдействие нещата се случваха трудно. През септември, когато оценителя на банката трябваше да оцени имота, г-жа Коцева беше в отпуска и заяви, че може да осигури достъп след две седмици. Тук искам да подчертя, че не поставям нейното право на отпуск под въпрос, но като клиент очаквам някой от колегите на г-жа Коцева и да я замести. След като се обадих на г-н Тодоров, г-жа Коцева заяви, че той е директор и не мога да му се обаждам по такива въпроси. Не знам с кого трябваше да се свържа, при положение че неговата визитка ни беше дадена предварително за контакт при нужда и не сме получавали визитката на друг служител на Мирела. Достъп на оценителя все пак беше осигурен, но не мога да кажа че това стана по безпроблемен начин. Още в началото дадохме информация, че ще кандидатстваме за банков кредит за закупуването на имота. Когато седмица преди сделката получихме изискване от банката за последния ни необходим документ и се обадих на г-жа Коцева, нейната реакция беше, че това е абсурд и няма да извади въпрсния документ за регулация от общината. Документът все пак беше издаден, след като пожелах г-жа Коцева да се свърже с банката. Не можех повече да бъда медиатор между банката, чийто процес беше бавен и постоянно изискваха документи и някой, който пледира, че защитава нашите интереси, но всъщност реагира негативно всеки път, когато имаме нужда от съдействие. През септември преведохме капаро от нашата левова сметка по евро сметка на Мирела, която от своя страна е превела капарото по левова сметка на продавача. На въпроса ми защо е необходмо да превеждаме капарото в евро, г-жа Коцева отговори, че продавачът нямало какво да прави сума в левове понеже живее в чужбина (тук дори не поставям въпроса чии интереси защитава г-жа Коцева в тази ситуация, при положение, че тя беше едновременно брокер на продавача и на нас като купувачи). Въпреки, че сме превели цялата сума в евро според фиксинга на БНБ за деня, при превалутирането, за което г-жа Коцева настоя, се е загубила сума от около 100 лева, която в крайна сметка трябва да бъде заплатена от нас. Със съпруга ми сме двама работещи с малко дете. Всеки път, когато трябваше да подписваме документи г-жа Коцева ни викаше в централния офис. Това пътуване, заедно с търсене на място за паркиране ни отнема над 2 часа, но на въпроса ни дали може да отидем в друг офис, по-близо до нас ни беше отговорено негативно. Единственото, което г-жа Коцева ни донесе беше фактурата за комисионната и. Смятам да опиша впечатлението ни от услугите на Мирела и в Google reviews.
Илиян Попов, София
09.01.2020
Честита, Здрава и Успешна 2020 година! В края на изминалата 2019 година успяхме да приключим с активното съдействие на брокера от вашия екип г-жа Даниела Коцева успешно сделка с жилищен имот в ЖК София парк. Искаме да споделим своето голямо удовлетворение от професионалните грижи от страна на г-жа Коцева към нашето семейство. В продължение на няколко месеца с нейна помощ по всяко време на денонощието и без значение кой ден от седмицата ние имахме възможност да посетим много и различни жилища в централните квартали на София и всички останали предпочитани райони. Познаваме се с г-жа Коцева повече от десет години и имаме и други сделки с жилищни и търговски имоти. И в бъдеще, когато имаме нужда от инвестиция или продажба на недвижим имот отново ще се доверим на нея, а чрез нея на вашия екип. Благодарим ви за съдействието! С пожелание за по-добра и щастлива 2020 година!
Илиян Страхилов Попов, София
18.12.2019
Познавам г-жа Даниела Коцева и се доверявам на нейните услуги повече от 10(десет) години. Имал съм удоволствието с нейно съдействие да реализираме няколко сделки на жилищни имоти и бизнес имоти. Препоръчвам я на всеки, който се допита до мен за качествена брокерска услуга.
Елма Митрева, София
04.11.2019
През юли 2018 г. подписах договор за посредничество с Мирела относно продажба на мой недвижим имот, а окончателният договор беше сключен през октомври 2019 г. Агент от страна на Мирела беше госпожа Даниела Коцева. Независимо, че имотът е извън София, тя организира бързо посещение за заснемането, както и представянето му в сайта на агенцията. При всеки оглед г-жа Коцева придружаваше потенциалните купувачи и презентираше обекта по приемлив и добър за мен начин. Цената, която постигнах, също не се отклони съществено от първоначално обявената от мен такава за имота. Нейният професионализъм пролича най-вече при финалните процедури за покупко-продажбата, а именно подпомагане в максимална степен на намеренията на потенциалния купувач да получи кредита, от който се нуждаеше за покупката на имота. В случай, че в бъдеще се нуждая от услугите на агенция за недвижими имоти, отново бих ползвала тези на Мирела в лицето на госпожа Даниела Коцева.
Соня Божикова, гр. София
16.12.2016
Изразявам своята искрена благодарност към г-жа Даниела Димитрова Коцева, на която беше възложено посредничеството за продажба на притежаван от мен съсобствен недвижим имот срещу обезщение - придобиване право на собственост върху обекти в бъдеща сграда. С голям професионализъм, желание за осъществяване на сделката и реални разговори с бъдещи инвеститори/строители, както и срещи със съсобствениците в Пловдив, г-жа Коцева в определена степен има значителен принос за доброто и бързо уреждане на сделката по начин, който удовлетвори страните. С търпение и такт, с професионализъм и сериозно отношение, тя допринесе за това. Благодаря й!
Иван Инков, гр. София
02.02.2016
Изключително дипломатичен и коректен агент, който имам желание да използвам при моя следваща покупка на имот в София. Даниела показа висок професионализъм и целенасоченост в търсенето на имот и предлагането на различни алтернативи. Тя беше последователна в своето отношение и стъпки от началото до подписването на предварителния договор с продавача. Асистира активно и при последващите процеси.