Петя Лалова

Директор по продажам, Офис София Восток

5.0
26 отзывы
Телефон: +359883940015
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Профессиональные качества:
  • Менеджер отдела с самым большим ростом в продажах в 2023 г.
  • Успешный риэлтор за 2023 г.
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости
  • Обладающий большое колличество рекомендации от клиентов

Петя Лалова - директор по продажам в Офисе София Восток агентства МИРЕЛА.
Обеспечивает и организует сделки по купле-продаже квартир в новостройках, коммерческих объектов и недвижимости для инвестиции. В агентстве МИРЕЛА она работает четвертый год. В ежедневных контактах с клиентами и партнерами проявляет лояльность и компетентное отношение, встречая каждого клиента с пониманием и отзывчивостью. Петя Лалова окончила курсы оценщика, владеет отлично итальянским языком. В ее лице Вы встретите собранного, исполнительного и ответственного риэлтора, который работает с желанием и профессиональным отношением.

Просмотреть все предложения риэлтора Петя Лалова: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Георги Иванов, София
16.10.2023
Ползвал съм услугите на Петя Лалова и по-рано, когато ми беше препоръчана от приятел. Изключителен професионалист, отлично информиран за текущите пазарни тенденции и със завидни познания за различните видове имоти, които прилага при консултирането на клиентите. С много такт, търпение и дипломатичност успява да постигне удовлетворение и за двете страни в сделката.
Александър Петков, София
04.09.2023
Работата с Петя Лалова, освен непринудена, може да бъде наречена и перфектна. Познанията в сферата на имотите, както и на различни тънкости и методи за ускорено издаване и събиране на документи се оказаха повече от ценни. Това, което направи впечатление, е че благодарение на дългия си опит в тази сфера, тя има познания, като на нотариус/адвокат. Съдействието и обещаните условия, свързани с продажбата на апартамента бяха спазени до най-малката подробност. Препоръчвам Петя Лалова на 110%.
Георги Янакиев, София
19.07.2023
Още от първата ни среща, Петя Лалова успя да заслужи моето доверие с професионализма, ентусиазма и предаността си към работата. Едно от нещата, които най-много ме впечатлиха в Петя, беше нейната способност да създаде усещане за яснота и сигурност през целия процес на сделката. Винаги беше на разположение да отговори на всяко мое запитване и да ми обясни всеки аспект на процеса. Това намали значително стреса и безпокойството, които обикновено са свързани със закупуването на имот. Петя Лалова прояви изключителна професионалност и надеждност през целия процес. Тя работи с точни срокове и се грижи да съобрази всички аспекти на сделката с моите нужди и предпочитания. Нейните умения в комуникацията с други страни, като продавачи и институции, бяха впечатляващи. Тя успешно преговаряше в мои интереси и осигуряваше, че всички документи и процедури се извършват с максимална коректност. Също така, бих искал да отбележа, че Петя Лалова има приятелски подход към клиентите си. Тя ми предостави не само професионално съдействие, но и ми даде увереност и подкрепа през целия процес. Нейната позитивна енергия направиха работата ни заедно много спокойна. Препоръчвам Петя Лалова като агент на недвижими имоти. Професионалността, умения в комуникацията и отношението ѝ към клиентите са наистина впечатляващи.
Пенка Вълканова, София
16.05.2023
Изключително съм доволна от работата с г-жа Петя Лалова - заради високия й професионализъм, дипломатичност, отзивчивост, търпение и разбиране към клиента. Заради личните качества и подход на г-жа Лалова към клиентите ще препоръчам на познатите и приятелите си да изберат именно агенция Мирела при сделки с недвижими имоти.
Васил Рангелов, София
13.02.2023
Продажба на апартамент в София, където са най-взискателните купувачи, изисква знания на пазара, ценовите равнища и на много други особености, за които нито имам познания, нито имам време да се занимавам. Единственото вярно решение за мен бе да намеря брокер на недвижими имоти от авторитетна столична агенция, на който да имам пълно доверие. Такъв ми бе препоръчан в лицето на Петя Лалова. Организацията на рекламата, огледите, документацията и финалната процедура бе нейно дело, за което безкрайно й благодаря. Всичко мина неусетно, спокойно и най-важно - на добра цена. Пожелавам й нови бъдещи успехи.
Анета Нинова, София
17.01.2023
Изключително доволна съм от работа на агент Петя Лалова! Ползвах услугите и за няколко имота, всичко мина успешно, получих много съвети и добро отношение. Изключително запозната е със законите и сроковете, което за мен беше ключово.
Живко Михнев, София
19.04.2022
Изключително сме доволни от работата с Петя Лалова, много професионално и коректно отношение, винаги позитивно настроена, точна и прецизна във всеки аспект. Огромен плюс са задълбоченото и детайлно познаване на пазара, дългогодишната експертиза в сферата на недвижимите имоти и лекотата с която може да предостави необходима информация или да обясни сложни имотни казуси. При първа възможност, отново ще я потърсим за мнение, консултация и съдействие с пълно доверие. С пожелания за отлично здраве, професионални и лични успехи!
Георги Красимиров Саламанов, София
25.02.2022
Отлични впечатления имам от брокера Петя Лалова.
Георги Иванов, София
23.11.2021
Петя е отличен професионалист, който познава много добре пазара, има положително мислене, гъвкава е и винаги е готова да предложи адекватно решение при преговори.
Елена Финдику, София
28.10.2021
Г-жа Петя Лалова е един невероятен специалист в областа на работат си. Вижда се че има опит и работи с много голяма охота, точна, коректна, веща по всеки един зададен от нас въпрос. Благодарим и цялото семейство, че беше наш брокер. Пожелаваме и много здраве и позитивни клиенти. Да бъдат сделките толкова лесни колкото беше нашата. Адмирации за професионализма и! Препоръчваме е горещо!!!🌹🌹🌹
Румяня Бонева, София
18.03.2021
Петя Лалова! Познаваме я покрай покупката на имот от вас преди време. Изключително мила, любезна и много компетентна! Пожелаваме и много здраве и успешна и плодотворна работа!
ГЕРГАНА ИЛИЕВА СТАМЕНОВА, София
04.03.2021
Петя Лалова беше нашият брокер. Абсолютен професионалист, изключително мила, любезна, предразполагаща и вдъхваща доверие в съвместната ни работа. Изключително позитивна.
Мадлен Юнан, София
15.01.2021
Красивите думи и описанията са много, накратко, страхотен човек и голям професионалист.
Виктор Недялков, София
07.10.2019
Отличен, като отношение, също и като професионални знания и умения.
Рени Шивачева, София
20.06.2019
Петя Лалова е прекрасен човек и изключителен професионалист. Оценявам високо усилията и съветите й при отдаването под наем на нашия имот.
Соня Зарева, София
02.01.2019
Много благодаря за страхотното отношение, коректност и точност на Петя Лалова. Получавах навременна информация за провежданите огледи, бях запозната предварително с необходимите документи, както и получих непрекъснато съдействие, по време на сделката, от нея. С удоволствие бих работила отново с нея.
Надя Малеева-Борисова, София
03.10.2018
Много професионална и ориентирана индивидуално към клиента работа.
Виктор Недялков, гр. София
25.07.2018
Отлична работа на агента - Петя Лалова, надхвърляща моите очаквания.
Галин Живков, гр. София
09.06.2018
Много сме доволни от Петя, дано имате повече консултанти като нея.
Христина Маринова, гр. София
08.06.2017
Нас ни обслужваха Надежда Неделчева и Петя Лалова. Изключителни професионалисти, с високо чувство на отговорност към клиентите си, дипломатичност и усет към продажбите. Комуникацията с тях е лесна и приятна. Кореспонденцията им е винаги точна и адекватна.За нас беше голямо удоволствие да работим с тях и МИРЕЛА, отново! Както и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.Пожелаваме много нови и доволни клиенти!Даниела Недялковагр. София20.04.20018 г."Имотът, който избрахме за покупка беше представляван от брокер Петя Лалова - изключителен професионалист, коректна, добронамерена, бърза и с прекрасно отношение. Препоръчваме я с "две ръце" :-)
Albena LAIR, Koeln, Germania
07.06.2017
Mnogo sam dovolna ot rabotata i savetite na agenzia Mirela.
Калина Донева, гр. София
30.03.2017
Работих с Петя Лалова и със семейството ми сме изключително доволни от нейната прецизност и точност, от адекватнните отговори на всичките ни въпроси. При необходимост бих я потърсила отново, както и бих я препоръчала на приятел.
Ива Казакова, гр. Хасково
11.09.2016
Петя Лалова е агентът с който се свързах и който, според мен, върши работата си с вещина, разбиране и бързина. Що се отнася до отношението към мен и семейството ми като клиенти - мога да кажа, че е винаги вежлива, готова да помогне със съвет и смятам, че сме късметлии, че точно тя е нашият агент. Винаги приветлива и коректна.
Светла Бончева, гр. София
04.12.2015
Изказваме своята Благодарност на фирма Мирела! Имаме продадени няколко имота благодарение на професионализма на служителите на фирмата и разчитаме на тях за бъдещи успехи.
Венцеслав Юскеселиев, гр. София
06.10.2015
Много съм доволен от работата на служителите на Мирела, особено в лицето на Петя Лалова в София и Елена Киричетова в Созопол. Благодарение на техните усилия успях за пет дни да продам имат в София и да купя имот в Созопол. Много съм доволен от съвместната ни работа и багодаря за грижите, които продължават и след приключване на сделките. Радостен съм, че в тяхно лице имам нови доби приятели!
Венцеслав Юскеселиев, гр.София
10.09.2015
Много съм доволен от работата ми с Петя Лалова и другите колеги от офиса. Всички са много любезни, загрижени, точни и бързи в обслужването. Много съм доволен и от работата на регионалните агенти по Южното Черноморие. Смятам, че с МИРЕЛА мога да получа най-добра цена и условия при продажбата на имота ми. Услугите на агенцията са на високо ниво.