Промоционална кампания 25 години МИРЕЛА

Програма на празника в София Ринг Мол 17.09.2016 г.

Списък на участниците в томболата

По случай 25 годишнината си, МИРЕЛА обявява 25% отстъпка от комисионата при сключени договори за посредничество през месец април 2016-та година.

Отстъпката важи до края на годината при цена на посредническата услуга над 1000 евро.

От същите условия могат да се възползват и клиентите ни, които вече имат сключени договори, ако осъществят сделка с имот през м. април. 

Всеки наш клиент, който обяви имот за продажба или под наем, или заяви търсене на недвижим имот през този месец, може да участва в томболата за 25 телефона iPhone 6S, които ще подарим на наши клиенти.

През юбилейната за нас 2016-та година, предстоят още изненади и подаръци.
Подробностите можеш да научиш, като следиш тази рубрика.

УЧАСТИЕ В ТОМБОЛАТА

За да участваш в томболата трябва да попълниш специален талон и в него да обявиш имотът, който търсиш или предлагаш. Ще получиш отрязък от талона с уникален номер, с който ще участваш в томболата ни за 25 телефона iPhone 6S. При попълнени няколко талона, в томболата участва само един.

Талонът можеш да попълниш на нашите рекламни щандове в София мол, Сердика център, София Ринг Мол, България Мол, Гранд Мол Варна или в наш офис в градовете София, Варна и Бургас.
След подаването на талона, с теб ще се свърже наш сътрудник, за да уточни параметрите на твоето търсене или предлагане.
Клиентите, които не отговарят на посочените в талона данни за контакт или които не конкретизират интереса си към сделка с недвижим имот, не могат да участват в томболата.

Томболата ни ще бъде организирана през есента, а за точната дата и програмата на събитието, ще те уведомим допълнително по имейл.
ВАЖНО! Трябва да пазиш отрязъка от талона - само с него можеш да получиш телефона от томболата, ако попълнения от теб талон бъде изтеглен като печеливш. При загубен талон, подаръкът не може да бъде получен.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА 25% ОТСТЪПКА ОТ КОМИСИОНАТА

Всеки наш нов клиент, който сключи договор за посредничество с МИРЕЛА през месец април 2016-та година има право да получи 25% отстъпка от стандартната комисиона на МИРЕЛА (която е 3% без ДДС) ако осъществи сделка с имот до края на годината.
Отстъпката важи при стойност на посредническата услуга над 1000 евро.
Договорът може да се сключи в офисите на МИРЕЛА в гр. София, Варна и Бургас.
Клиентите ни, които вече имат сключени договори за посредничество, ще могат да ползват същите условия за отстъпка, ако осъществят сделка с имот през м. април 2016-та година.

ЕТО И ОТГОВОРИТЕ НА НЯКОИ ВЪПРОСИ, КОИТО МОГАТ ДА ВЪЗНИКНАТ

Ако не сключа договор за посредничество с МИРЕЛА през м. април 2016-та година, мога ли да участвам в томболата?

- Да, можете. Важно е да знаете, че за да участвате в томболата интересът Ви към сделка с недвижим имот трябва да бъде реален в настоящия момент.

Ако имотът, който предлагам не представлява интерес за вас, ще участвам ли в томболата?

- Да, можете да участвате. След като с Вас се свърже наш сътрудник, той ще изясни параметрите за търсене или предлагане и ако не можем да поемем обслужването (т.е. нямаме търсене за подобни имоти или не разполагаме с имот, какъвто търсите), ние ще запазим контактите Ви (име, имейл и телефон) и Вие ще имате възможност да подадете частна обява в нашия сайт.

Само в София (Варна, Бургас) ли трябва да търся или предлагам имот, за да участвам в томболата?

- Не, имотът може да бъде навсякъде в страната.

Мога ли да участвам в томболата, като попълня заявка за търсения или предлаган от мен имот, от сайта mirela.bg?

Не, за да участвате е нужно да попълните талон на наш рекламен щанд или в наш офис в градовете София, Варна или Бургас. 

Къде имате рекламни щандове?

  • София Ринг Мол - от 01.04 до 10.04;
  • Сердика Център София - от 01.04 до 28.04;
  • Мол София - от 03.03 до 28.04;
  • България Мол - от 11.04 до 28.04,
  • Гранд Мол Варна - от 01.04 до 28.04;

Как ще бъде организирана томболата?

- Събитието ще бъде празнично. В томболата ще участват всички талони, които са попълнени от клиенти с реален интерес към имоти и с които нашите сътрудници са се свързали на посочения телефон и имейл. 
От всички талони ще бъдат изтеглени 25, които са печеливши. 

Кога и къде ще се тегли томболата?

Планирана е през м. юни в гр. София. На посочения от Вас имейл ще получите писмо за точното място и датата на събитието.

Трябва ли задължително да участвам при тегленето на томболата? Как ще разбера дали печеля от томболата? Как ще получа телефона, ако го спечеля?

Личното присъствие на томболата не и задължително. В случай, че не присъствате директно на събитието, ще бъдете уведомен/а, ако бъде изтеглен Вашият талон.
Имената на печелившите ще бъдат обявени в нашия сайт. Телефонът можете да получите от наш офис в София, Варна или Бургас.

Къде мога да сключа договор с МИРЕЛА?

Договорът се сключва в офис на МИРЕЛА или в самия имот, който предлагате, като съгласувате предварително времето и мястото с Вашия обслужващ агент.

Как ще ме обслужвате от тук нататък, след като съм подал/а талона и съм заявил/а интереса си към имот?
След като с Вас се свърже наш сътрудник от отдел обслужване на клиенти, ще бъде определен агентът който ще Ви обслужва. Ако Вие имате изисквания към агента, ние ще се съобразим с тях.

Имам вече договор с МИРЕЛА, мога ли да получа 25% отстъпка?

Можете, ако направите сделка през м. април 2016-та година и комисионата по договора Ви е над 1000 евро.

Следете кампанията ни в нашия сайт.



Европейски съюз, Европейски фонд за регионално развитие - Оперативна програма иновации и конкурентно способност

Основната цел на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Усетете атмосферата на празника ни в София Ринг Мол!

С много музика и настроение, в днешния празничен ден на София, Вяра, Надежда и Любов, премина и празника на Мирела в София Ринг Мол!

Участници в томболата за 25 телефона iPhone 6S

Талоните ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 17.09.2016 г. от 13 часа в София Ринг Мол (сцената на 1-во ниво).

Празнична програма на Мирела в София Ринг Мол

Очакват ви много шарени балони, музика и забавление в София Ринг Мол!