МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис Наеми

Мария Чаракчиева
Агент недвижими имоти
Телефон: 02 9875273; Mobile: 0889202679
Адрес: гр. София, 1142, бул. "Васил Левски" № 1А
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки с наеми
  • Владее английски език

Мария Чаракчиева е агент в офис ''Наеми''.

Родена е в гр. София. Изучава бакалавърска степен по специалност "Мениджмънт на недвижимата собственост" в УНСС - гр.София. Има опит в сферата на продажбите.

Владее: английски език

Зодия: Овен

Вижте всички оферти на Мария Чаракчиева:
Наеми
Заявки от наематели

Форма за контакт+ Добави файл

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

"Мария Чаракчиева е много добър и организиран агент, който точно и коректно се отнесе към намирането на клиенти за нашия апартамент. Всичко беше добре организирано. Просто добър професионалист, на който искам да кажа едно голямо Благодаря за перфектната организация. Благодаря Мария!

С уважение,
Румен Спасов
с. Гара Елин Пелин
09.12.2016 г.

"Като цяло сме много доволни от работата на Мария. Достъпна на телефона, отговорна към проблемите и исканията ни, много бърза обратна връзка. Мило и дипломатично момиче. Много професионални успехи и само напред !!!!!"

Радост Христова
гр. София
06.12.2016 г.

"Отлично обслужване от страна на брокера Мария Чаракчиева. Точност и професионализъм. Още в същия ден ми показа избрания имот, като ми предостави пълна и акуратна информация относно имота още по телефона по време на първото обаждане от моя страна. Веднага подготви нужните документи и сделката се осъществи безпроблемно и бързо. Това е втората сделка, която сключвам с посредничеството на фирма Мирела и съм изключително доволен."

Петьо Кунчев
гр. София
07.11.2016 г.