Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис Младост

Мариана Шунева
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 981 2345; 0895 525 904
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Професионални качества:
  • Преминал пълния кръг обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Консултант жилищно крeдитиране

Мариана Шунева е агент на недвижими имоти в офис "Младост"на МИРЕЛА.

Родена е в гр. София. Притежава квалификация по "Банково дело" от Английски бизнес колеж "Евростандарт".
Работила е в сферата на търговията.
Преминава стажантска програма в МИРЕЛА през м. януари 2014 г.

Зодия: Дева

Вижте всички оферти на Мариана Шунева: Продажби Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

"Убедени сме, че ни обслужва отличен агент на "Мирела", като смеем да твърдим, че Мариана Шунева е сред топ агентите ви. Свързахме се с "Мирела" чрез оставно съобщение в сайта на агенцията в почивен неделен ден, без обръщане към конкретен агент. Реакцията на г-жа Шунева беше светкавична, което ни даде първоначална сигурност за правилния ни избор на агенция. Както и че трябва да предоставим на "Мирела" изключителни права по сделката ни за продажба на имот и че и сделката ни за покупка на имот ще е чрез "Мирела" и агент Мариана Шунева. Тя е на наше разположение буквално по всяко време на денонощието за абсолютно всякакви въпроси от наша страна. Реакцията й за организиране на огледи, включително и в най-подходящо за нас време, е впечатляваща. Всичко се случва лесно и безпороблемно, като получаваме бърза и подробна информация за всичко интересуващо ни. Получихме ценни професионални съвети от г-жа Шунева. Не остана наш въпрос без професионален отговор. През цялото време се чувстваме и сме с напълно защитени интереси включително и в преговорите ни по определяне на цената и за продажбата на имот от наша страна, и за покупката на друг имот. Благодарим на Мариана Шунева, а чрез нея на "Мирела" за професионализма и за отличната среда на взаимоотношения, която тя създаде между нас. Желаем й успехи, в които сме убедени."

Анелия Димитрова Иванчева
гр. София
05.07.2017 г.

"Много сме доволни от компетентното отношението и разбирането на агента ни Маряна Шунева. Марянче, бъди жива, здрава и все така усмихната. Желаем ти успешно професионално развитие и нека вярата, късмета и любовта ти към хората и живота никога да не те напускат! Благодарим ти от името на цялото семейство."

Галя Момчева
гр. София
13.12.2016 г.

"Мариана Шунева е винаги любезна и усмихната! Предлага офертите с нужните вещина и коректност. Внимателно и с търпение изслушва желанията на клиента и се стреми да изпълни всяко негово желание. Пожелавам й здраве лично щастие и успех в професията!"

Дарка Диксокова
гр. София,
31.10.2014 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА МАРИАНА ШУНЕВА

(Мнения и впечатления от работата на г-жа Шунева, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Цветелина Пеева е с положително впечатление от агент Мариана Шунева (офис „Младост”). Огледът е преминал спокойно и без проблеми. Получила е информация относно документацията. Очаква нови предложения от колегата по електронната поща. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 07.04.2015 г.

Клиентът г-жа Христина Козарова е доволна от работата на агент Мариана Шунева (офис "Младост"). Огледите са преминали спокойно и без проблеми. Разгледаните имоти са отговаряли на нейното търсене, но не са и допаднали някои неща и затова все още не е взела окончателно решение. Подробно е запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Знае, че винаги може да разчита на колегата при нужда от съдействие. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 20.03.2015 г.

Клиентът г-н Кирил Абрашев е доволен от работата на агент Мариана Шунева (офис „Младост”) и до този момент няма забележки към нея. Свързал се е с колегата по конкретна оферта, а тя е реагирала бързо и коректно. Огледът е преминал спокойно, без проблеми и според очакванията му. Поддържат непрекъсната комуникация по телефона. Допълни, че агентът се стреми подробно да му отговаря на зададените въпроси и винаги да съдейства при нужда. Получил е полезна информация, която пряко го е засягала. Запознат е с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки.
гр. София
Дата: 18.03.2015 г.

Клиентът г-н Спас Любомиров е с положително впечатление от работата на агент Мариана Шунева (офис „Младост”), като подчерта, че според него тя е човек, който определено си разбира от работата. Двата огледа, на които са били, са преминали спокойно и без проблеми. Г-н Любомиров сподели също така, че колегата до голяма степен му е помогнала да вземе добро решение. Комуникацията между тях продължава. Запознат е с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 22.01.2015 г.

Клиентът г-жа Анета Генкова е доволна от работата на агент Мариана Шунева (офис "Младост"). Заедно са били на два огледа, които колегата е организирала много бързо. Всичко е преминало спокойно и без проблеми. По думите на г-жа Генкова между нея и агента има "химия", която е много важна за успешната им комуникация. Все още не е наясно какво точно търси, но поддържат връзка с колегата и при нещо подходящо имат уговорка да се чуят. Колегата подробно я е запознала с условията и процеса на работа при нас. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 15.01.2015 г.

Клиентът г-н Десислав Петров е доволен от работата на агент Мариана Шунева (офис „Младост”) и огледа, който са имали заедно. Организацията е била на професионално ниво и всичко е преминало без проблеми. Колегата винаги се е съобразявала с ангажиментите на г-н Петров. Няма забележки, защото е видял това, което е искал, а агентът е съдействал при нужда и винаги е бил на разположение за допълнителни въпроси.
гр. София
Дата: 28.11.2014 г.

Господин Радослав Гергов е останал с отлично впечатление от агента Мариана Шунева (офис „Младост”). Подчерта, че е очарован от обслужването, като във всяко едно отношение агентът е подхождал с изключителен професионализъм. Описа г-жа Шунева като много внимателна, отзивчива и компетентна. Клиентът наистина е възхитен от отношението ѝ към него, съобразителността и вниманието. Сподели също така, че трябва всички фирми да са като МИРЕЛА, защото тук е спокоен, има ни доверие и знае, че няма да го излъжем. Г-н Гергов предварително е бил запознат с условията и е получил полезна информация.Убеден е, че с помощта на агента ще постигне желаните резултати, но върху него оказва влияние и финансовата страна на нещата.
гр. София
Дата: 24.10.2014 г.

Клиентът г-жа Соня Маринова е очарована от работата на агент Мариана Шунева (офис „Младост“) и няма забележки към нея. Огледът, на който са били, е преминал спокойно и тя е останала с добро впечатление от апартамента. Подчерта, че колегата е страхотен човек и блестящ професионалист. Винаги е участвала дейно в процеса на работа, като е изпращала предложения, които напълно са отговаряли на изискванията на клиента и е поддържала една добра организация по време на съвместната им работа. Единственото притеснение на г-жа Маринова и нейния съпруг е свързано с уреждането на финансовата страна от сделката, но агентът е предложил пълно съдействие за намирането на алтернативни варианти, което направило силно впечатление на клиентите. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 15.10.2014 г.

Клиентът г-жа Надежда Яканджиева е доволна от работата на агент Мариана Шунева (офис „Младост“). Комуникацията между тях е била винаги бърза и точна. Предложенията, които колегата е направила, са отговаряли напълно на изискванията на клиента. Получила е ценна и пълна информация за условията на работа във фирма МИРЕЛА, а агентът винаги се е съобразявал с нейното свободно време. Засега няма забележки. Огледите са протичали спокойно, коректно и без проблеми. Комуникацията между тях продължава, а г-жа Яканджиева се надява на положителен финален резултат.
гр. София
Дата: 14.10.2014 г.