Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Централен офис - гр. София

Галина Ангелова
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525903
Адрес: бул. "България" № 81В, гр. София - 1404
Професионални качества:
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Консултант жилищно крeдитиране

Галина Ангелова е агент на недвижими имоти в Офис София Юг на МИРЕЛА.

Родена е в гр. София, образованието си също получава в гр. София.
Работи като агент по недвижими имоти от 1991 г. Обслужва приоритетно сделки за покупко-продажби на градски имоти.

Зодия: Водолей

Вижте всички оферти на Галина Ангелова: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА ГАЛИНА АНГЕЛОВА

(Мнения и впечатления от работата на г-жа Ангелова, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Иванка Атанасова е очарована от работата на агент Галина Ангелова (отдел „Южни райони“). Огледът, на който са били заедно, е преминал спокойно и колегата е отговорила изчерпателно на всички нейни въпроси. По време на тяхната среща г-жа Атанасова е получила информация за условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Пожела на г-жа Ангелова да продължава да бъде истински професионалист, да работи все така усърдно и да има повече сделки. Няма забележки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 22.04.2015 г.

Клиентът г-н Иван Петков е с добро мнение за агент Галина Ангелова (отдел „Корпоративни клиенти”). Свързал се е с колегата по конкретна оферта, а тя е организирала качествен оглед. Г-н Петков е имал възможност да разгледа обстойно апартамента и да зададе всички свои въпроси, като г-жа Ангелова му е отговорила изчерпателно и максимално подробно на тях. Допълни, че агентът е отзивчив и любезен. Съвместната им комуникация протича спокойно и коректно. Няма забележки. Предварително е бил запознат с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 15.04.2015 г.

Клиентът г-н Богомил Николов е дългогодишен клиент на фирма МИРЕЛА. Подчерта, че е много доволен и е останал с положително впечатление от работата на агент Галина Ангелова (отдел „Корпоративни клиенти”). Намерили са подходящ имот и е щастлив от факта, че съвсем скоро ще се радва на своето ново жилище. Няма забележки или препоръки. Колегата винаги е била на разположение при нужда от съдействие и коректно е отговаряла на неговите въпроси. Допълни, че г-жа Ангелова е много инициативна, а крайният резултат е отличен. Сподели също така, че колегата е много добра, разбира си от работата и е запозната с тенденциите на пазара. Предварително е получил полезна информация относно документацията, условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Бил е наясно с всичко и няма забележки.
гр. София
Дата: 24.03.2015 г.

Клиентът г-н Слави Манджуков е доволен от работата на агент Галина Ангелова (отдел „Корпоративни клиенти”). Свързал се е с колегата по конкретна оферта, а тя бързо и качествено е организирала оглед, който е бил напълно съобразен с неговото свободно време и ангажименти. Огледът е преминал спокойно и без проблеми, като клиентът е добил ясна представа за имота. Предварително е бил запознат с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 24.03.2015 г.

Клиентът г-н Николай Стефанов е доволен от съвместната работа с агент Галина Ангелова (отдел „Корпоративни клиенти”) и няма никакви оплаквания. Описа колегата като много отзивчива и инициативна. Поддържат непрекъсната комуникация по телефона, а агентът му изпраща оферти, които напълно отговарят на неговото търсене. Подробно е бил запознат с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получил е полезна информация, а колегата е отговорила на всички негови въпроси. Изцяло се е съобразявала с неговото свободно време. Г-н Стефанов сподели също така, че добро впечатление му направил и фактът, че колегата е на разположение за огледи дори през почивните дни. Комуникацията между тях продължава, а клиентът се надява на положителни резултати.
гр. София
Дата: 17.02.2015 г.

Клиентът г-жа Мария Банчева е напълно доволна от работата на г-жа Галина Ангелова (отдел „Корпоративни клиенти”) и подчерта, че тя е чудесен агент, който коректно си върши професионалните задължения. Смята я за комуникативна и любезна. Обърнала е внимание на клиента. Много добре е обяснила информацията, която пряко е засягала г-н Банчева. Отделила ѝ е нужното внимание и предварително я е запознала с условията на работа във фирма МИРЕЛА. Колегата се е съобразила напълно с изискванията на клиента. Г-жа Банчева е останала впечатлена от бързата реакция на агента и сподели, че само за един ден са намерили подходящ наемател. Клиентът каза също така, че и друг път е работила с агенти на фирмата, но от г-жа Ангелова е изключително доволна. Няма забележки или препоръки. Ще продължава да работи с фирма МИРЕЛА, защото е очарована от обслужването и коректното отношение на служителите.
гр. София
Дата: 04.12.2014 г.

Клиентът г-н Жоро Жечев е с положително впечатление както от отношението, така и от работата на агент Галина Ангелова (отдел „Корпоративни клиенти”). Няма никакви забележки и сподели, че всичко е протекло според неговите очаквания. С помощта на колегата бързо са намерили апартамент, който да отговаря на неговите изисквания. Г-н Жечев оцени агента по шестобалната система със седем, защото смята г-жа Ангелова за отличен професионалист, който напълно си разбира от работата. Предварително е запознала клиента с условията на работа във фирма МИРЕЛА и му е предоставила ценна информация, която пряко го е засягала. Няма забележки и с удоволствие би работил отново с нас.
гр. София
Дата: 04.12.2014 г.

Клиентът г-н Борислав Илиев е доволен от работата на агент Галина Ангелова (отдел „Корпоративни клиенти”). Целият процес на работа е бил на професионално ниво. Нямало е проблеми и излишно напрежение. Клиентът сподели също така, че в резултат на компетентната и адекватна помощ на колегата бързо са намерили подходящ наемател за неговия имот. Няма забележки или препоръки. С удоволствие би работил отново с фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 02.12.2014 г.

Клиентът г-н Христо Костов е с много добро впечатление от агент Галина Ангелова (отдел "Корпоративни клиенти") и сподели, че за него тя е истински професионалист, който си разбира от работата. Била е навреме за огледа и клиентът е останал очарован от бързата ѝ реакция. Още от първата им среща е останал с положителни впечатления от нея. Вече е взел своето решение, като с колегата са се разбрали да се чуят допълнително. Пожела много успехи на г-жа Ангелова, а на фирма МИРЕЛА - да има все такива професионалисти като нея. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 21.11.2014 г.

Клиентът г-н Николай Николов е доволен от коректното отношение и бързата реакция на агент Галина Ангелова (отдел "Корпоративни клиенти"). Огледът е протекъл много добре, бил е бързо организиран, каквото е било желанието на клиента. Г-н Николов няма забележки и не е променил своите изисквания. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 21.11.2014 г.

Клиентът г-н Борислав Илиев е доволен от агент Галина Ангелова (отдел "Корпоративни клиенти") и е останал с наистина положително впечатление от нея и нейната работа. Огледите са протекли добре, спокойно и без проблеми. Колегата се е съобразявала с неговото свободно време и с конкретните му изисквания. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 21.11.2014 г.

Клиентът г-жа Деси Петрова до този момент е много доволна от работата на агент Галина Ангелова (отдел „Корпоративни клиенти”) и няма никакви забележки. Огледите и цялата организация са преминали спокойно, професионално и без проблеми. Колегата предварително е запознала г-жа Петрова с условията на работа във фирма МИРЕЛА. Предоставила ѝ е полезна и ценна информация. Поддържат непрекъсната комуникация. Работата им заедно продължава.
гр. София
Дата: 29.10.2014 г.