Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис "Екзарх Йосиф" - гр. Варна

Момчил Косев
Агент недвижими имоти
Тел.: 052 600675; 0895525907
Адрес: гр. Варна, 9000, ул. "27-ми юли" 1
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Владее английски и руски езици

Момчил Косев е агент в офис „Екзарх Йосиф” - гр. Варна.

Роден в град Севлиево. Завършва средно образование в "Национална Априловска Гимназия" град Габрово. Момчил е студент в университет "Черноризец Храбър" град Варна, специалност "Моден дизайн".
Има предишен опит в сферата на туризма.
Присъединява се към екипа на МИРЕЛА през месец юли 2013 г. Преминал е успешно обучение по стажантска програма за запознаване с дейността по професията БРОКЕР НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, водена от доказани професионалисти на МИРЕЛА. Извършва посредническа дейност при покупко-продажби на жилищни имоти.

Владее английски и руски език.

Зодия: Скорпион

Вижте всички оферти на Момчил Косев: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Момчил- Мирела Варна изключително приветлив, адекватен, експедитивен, компетентен.

Бояна Карагьозова
гр. Варна
16.03.2018 г.

С г-н Косев се работи точно и бързо, кооперативен и експедитивен.

Ирена Атанасова
гр. Варна
24.02.2018 г.

Прекрасна работа и успех - за Момчил и Динко Николов!

Снежина Райнова
гр. София
09.02.1018 г.

Много компетентен, организиран и адекватен. Брокерът осъществи продажбата на имота ми, намери клиенти, подготви документите и проследи всички етапи до приключване на сделката. Попаднах на професионалисти, доволна съм от работата с вас.

Клаудия Рангелова
гр. Варна
27.12.2017 Г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-Н МОМЧИЛ КОСЕВ
(Мнения и впечатления от работата на г-н Косев, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-н Бранимир Камбуров и друг път е работил с фирма МИРЕЛА. Останал е с много добро впечатление от комуникацията си с агент Момчил Косев (офис – Варна – „Ян Палах“) и като цяло е доволен от обслужването. Взел е окончателно решение и сега им предстои финализиране на сделката. Няма никакви забележки към работата на колегата, който му е бил максимално полезен. Допълни, че агентът е проявявал голямо старание и всичко е преминало спокойно и коректно. Организацията е била на нужното професионално ниво, а колегата изцяло се е съобразявал с ангажиментите на клиента. Разбират се отлично и през цялото време са поддържали успешна комуникация. Агентът е информирал клиента за всякакви промени относно търсенето му. Г-н Камбуров е доволен от отличния резултат. Колегата е бил наясно с неговото търсене и бързо е намерил подходящ имот. Още при първата му съвместна работа с фирмата е бил запознат с условията, процеса на работа и необходимите документи.
гр. София
Дата: 11.06.2015 г.

Клиентът г-жа Марияна Маринова няма оплаквания и е доволна от работата на Момчил Косев (офис – Варна – „Ян Палах”). Допълни, че се е свързала с колегата по конкретна оферта, а той е реагирал бързо, като е организирал качествен оглед. Разгледаният имот не ѝ е допаднал и затова търсенето ѝ продължава. Подчерта, че агентът е напълно запознат с нейните изисквания и имат уговорка да ѝ изпраща подходящи оферти по електронната поща. Описа колегата като отзивчив, любезен, внимателен и точен в изпълнението на задълженията си. Организацията е била на очакваното професионално ниво, а огледът е бил изцяло съобразен със свободното време и ангажиментите на г-жа Маринова, като агентът е бил подготвен за тяхната среща. Предварително я е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 22.04.2015 г.

Клиентът г-н Даниел Иванов е с добро впечатление от работата на агент Момчил Косев (офис – Варна – „Ян Палах”). Допълни, че е много доволен и няма забележки. Още не е взел окончателно решение, но подчерта, че огледът е протекъл нормално и без проблеми. Колегата е бил навреме за тяхната среща, съобразявал се е със свободното време на г-н Иванов, като е организирал оглед в удобно време и за двете страни. Получил е ясни и конкретни отговори на своите въпроси. Имал е възможност спокойно да разгледа имота и да добие ясна представа за състоянието му. Запознат е с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получил е полезна информация относно документацията. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 16.04.2015 г.

Клиентът г-жа Бориславка Траянова е с добро впечатление от работата на агент Момчил Косев (офис - Варна - "Ян Палах"). Допълни, че колегата е възпитан, отзивчив, внимателен, прецизен в работата си, като се стреми максимално да бъде полезен. Колегата предварително подробно се е запознал с търсенето и изискванията ѝ. Г-жа Траянова е доволна от усилията, които агентът полага, за да намери подходящ имот. Подчерта, че за него може да каже само хубави неща. Колегата я е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информация относно документацията. Огледите са били изцяло съобразени с нейното свободно време. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 02.04.2015 г.

Клиентът г-жа Иванка Димова е останала с положително впечатление от отношението и работата на агент Момчил Косев (офис – Варна – „Ян Палах”). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Колегата е отговорил на всички нейни въпроси, а по време на съвместната им работа е бил много инициативен, като винаги се е съобразявал с нейното свободно време. Предварително подробно се е поинтересувал от търсенето ѝ и се е запознал с всички специфични изисквания, които е имала. Поддържат непрекъсната комуникация, а агентът му изпраща подходящи предложения. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информация относно документацията. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 24.03.2015 г.

Клиентът г-н Владимир Иванов е доволен от работата на агентите Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”), Момчил Косев (офис – Варна – „Ян Палах”) и Динко Николов (офис – Варна – „Ян Палах”). Допълни, че комуникацията между тях продължава, като получава различни предложения по електронната поща, които отговарят на неговото търсене. Подчерта, че колегите се отнасят професионално към ангажиментите си и се стараят да са максимално полезни по време на работния процес. Огледите са изцяло съобразени с неговото свободно време и получава нужното внимание от агентите. Запознат е с условията и нужната документация. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 18.03.2015 г.

Клиентът г-н Мартин Николов сподели, че е доволен от агентите Момчил Косев и Динко Николов (офис - Варна - "Ян Палах"), като подчерта, че по време на съвместната им работа не е имало никакви проблеми. Поддържали са непрекъсната комуникация, като през цялото време клиентът е бил уведомяван за всички възникнали промени. Няма забележки, защото всичко е отговаряло на неговите очаквания. По думите на клиента нещата са се развили сравнително бързо и резултатът е бил отличен. Агентите винаги са били на разположение за допълнителни въпроси и при нужда от съдействие. Колегите са били наясно и напълно са се съобразявали с изискванията на клиента. Г-н Николов няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 10.12.2014 г.

Клиентът г-жа Диана Керемеджиева е с много добро впечатление от агент Момчил Косев (офис - Варна - "Ян Палах") и сподели, че съвместната им работа е преминала спокойно и без проблеми. Колегата е бил изключително отзивчив и информативен, като винаги е бил на разположение при нужда. Споделял е своето компетентно мнение по различни въпроси. Постарал се е да запознае подробно г-жа Керемеджиева с условията на работа във фирма МИРЕЛА и през цялото време са поддържали непрекъсната комуникация. Клиентът е бил уведомяван за всяко развитие по търсенето на подходящ купувач. Няма забележки към агента, доволна е от обслужването и подчерта, че работата е свършена бързо и качествено. Няма въпроси по документацията, но знае, че винаги може да се обърне към колегата, ако има нужда от допълнително съдействие. С удоволствие би работила отново с нас.
гр. София
Дата: 10.12.2014 г.

Клиентът г-н Николай Ненков е доволен от обслужването на агент Момчил Косев (офис – Варна – „Ян Палах”). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Няма забележки към организацията във фирма МИРЕЛА. Комуникацията между него и агента продължава. Засега няма препоръки.
гр. София
Дата: 14.11.2014 г.

Клиентът г-жа Деница Янева е много доволна от работата, подхода и отношението на агент Момчил Косев (офис - Варна - "Ян Палах"). Подчерта, че колегата е съобразителен, информативен и полезен. Обяснил е на клиента всичко по договора и е предложил голям брой имоти, които да разгледат. Огледите са преминали спокойно и без проблеми. Организацията е била на високо ниво. Скоро имат нова среща. Съвместната им работа върви успешно, защото между тях има доверие и разбирателство. И двете страни се съобразяват със свободното време и ангажиментите на другия. Клиентът сподели, че може да разчита напълно на съдействие от страна на агента. Г-жа Янева се надява на скорошни положителни резултати.
гр. София
Дата: 07.11.2014 г.

Клиентът г-н Станислав Маринов е с положително впечатление от работата на агент Момчил Косев (офис - Варна - "Ян Палах"). Огледите, които са имали заедно, са протекли спокойно, успешно и информативно. Организацията била на професионално ниво, а г-н Косев се е постарал всичко да протече без проблеми. Колегата предварително е запознал г-н Маринов с условията на работа във фирма МИРЕЛА. Информирал е клиента за всичко най-важно, което пряко го засяга. Агентът винаги се е съобразявал със свободното време на г-н Маринов. Комуникацията между тях продължава. Клиентът се надява на бързи и качествени резултати.
гр. София
Дата: 03.11.2014 г.

Клиентът г-жа Ваня Русева е с изключително добро впечатление от работата на агент Момчил Косев (офис – Варна – „Ян Палах”) и подчерта, че е очарована от неговия професионализъм. Допаднало ѝ е това, че колегата познава наистина добре град Варна. Сподели, че в началото са имали лек проблем, защото тя самата не е определила точно и конкретно критериите си. Но в разговор с агента, всичко е било разрешено бързо и коректно. Надява се, че с адекватната помощ на г-н Косев, бързо ще намери подходящ апартамент. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 30.10.2014 г.

Клиентът г-н Валентин Стоянов е с положително впечатление от работата на агент Момчил Косев (офис - Варна - „Ян Палах“). Още на първата им среща колегата го е запознал с условията на работа във фирма МИРЕЛА и му е предоставил полезна информация, която пряко го е засягала. Г-н Стоянов подчерта, че има положителни очаквания, защото агентът е внимателен, отзивчив, коректен и активно участва в работния процес. Огледът, който са провели заедно, е протекъл спокойно и без проблеми. Организацията е била на ниво и клиентът няма забележки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 23.10.2014 г.