Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис "Мария Луиза" - гр. Варна

Силвия Георгиева
Агент недвижими имоти
Тел.: 052 600795; 0895525906
Адрес: гр. Варна 9000, бул. "Мария Луиза" №16
Професионални качества:
  • С дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Консултант жилищно крeдитиране

Силвия Георгиева е агент в Офис "Мария Луиза" - гр. Варна на МИРЕЛА.

Родена е в град Варна. Завършва висше образование в Технически университет – Варна, специалност „Изчислителна техника”.
Има опит в търговията и в сферата на проектирането на жилищни и бизнес сгради. Работи като консултант и посредник по сделки с недвижими имоти от 2009 г. Силвия е специализирана в продажбите на градски апартаменти, офиси и търговски площи.

Зодия: Дева

Вижте всички оферти на Силвия Георгиева: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Закупих имот чрез агенция МИРЕЛА след 5 месечно търсене през различни брокерски агенции, поради причината че срещнах любезно отношение от страна на техните представители и предлагането на адекватни имоти според моето търсене. Специални благодарности на Силвия Георгиева и Ивета, които успяха да уредят и подготвят всички необходими документи в срок, за добрата организация и разрешаване на всички проблеми. Горещо бих препоръчал МИРЕЛА на всички бъдещи продавачи и купувачи на недвижимо имущество.

Християн Димитров
гр. Варна
19.01.2018 г.

"За втори път ползвам услугите Мирела и по точно на агента Ви Силвия Георгиева. Постъпва с разбиране и отлично отношение към клиента и неговия проблем. Стреми се час по-скоро той да бъде решен и съответно клиентът да бъде задоволен в неговите искания. Имам й доверие и при нужда пак бих ползвала нейната услуга.

Димка Димитрова
гр. Варна
23.09.2015 г.

"Изключително ми беше приятно да работя със Силвия. Много беше отзивчива, възпитана и направи всичко възможно да работи по моята продажба. С удоволствие бих работил отново с нея. Много съм доволен и от целия екип в този офис на агенцията. Няма какво повече да се желае от един добър професионалист."

Петър Стефанов
гр. Варна
11.12.2014 г.

"Искам да споделя отличните впечатления от работата на Вашия агент Силвия Георгиева -
офис Варна - "Княз Борис".

Изабела Балинова
гр. Варна
11.11.2014 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА СИЛВИЯ ГЕОРГИЕВА
(Мнения и впечатления от работата на г-н Николов, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Иванка Тодорова е с положително впечатление от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна - "Мария Луиза"). Свързала се е с колегата по конкретна оферта, а тя е реагирала бързо и е организирала желания оглед още същия ден. Г-жа Тодорова е имала възможност да разгледа обстойно жилището и да зададе своите въпроси, като е получила изчерпателни отговори и полезна информация от страна на агента. Организацията е била на нужното професионално ниво, а колегата е била точна и подготвена за тяхната среща. Подчерта, че агентът много добре е представил имота и през цялото време е съдействал при нужда. Г-жа Тодорова все още не е взела окончателно решение, защото не е харесала предложения имот, но поддържат непрекъсната комуникация с колегата и подробно са разговаряли за изискванията на клиента. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата:23.06.2015 г.

Клиентът г-жа Валерия Азманова е с положително впечатление от агент Силвия Георгиева (офис - Варна - „Мария Луиза”), като допълни, че проведеният оглед и организацията на работа са отговорили на нейните очаквания. Допълни, че по време на съвместната им дейност не са имали проблеми, а колегата е била любезна, отговорна и винаги на разположение при нужда от съдействие. Разбират се добре и поддържат непрекъсната комуникация, като агентът ѝ изпраща различни оферти по електронната поща. Подчерта, че е получила коректно отношение и помощ от страна на г-жа Георгиева, която напълно се е съобразявала със свободното време на клиента и възможността ѝ за огледи само през почивните дни. Г-жа Азманова все още не е взела окончателно решение, но с колегата обсъждат и други предложения. Агентът е бил точен и напълно подготвен за тяхната среща. Колегата е отговорила изчерпателно на зададените ѝ въпроси и я е запознала с допълнителна информация, която би ѝ била полезна в бъдеще. Г-жа Азманова е запозната с условията, процеса на работа и нужната документация при евентуална сделка. Няма забележки.
гр. София
Дата:15.06.2015 г.

Клиентът г-н Радослав Георгиев е с добро впечатление от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Подчерта, че все още не е наясно какъв апартамент точно търси, но с колегата подробно са разговаряли не само за неговите изисквания, но и като цяло за пазара. По думите му организацията е била отлична, а огледът е преминал спокойно и без проблеми, като г-н Георгиев е имал възможност обстойно да разгледа предложеното жилище и да зададе всички свои въпроси. Допълни, че е получил желаните отговори, а агентът винаги е бил на разположение при нужда от съдействие. Все още не е взел окончателно решение, защото иска да го обсъди със своето семейство. Поддържат непрекъсната комуникация и се разбират добре. Клиентът няма забележки, доволен е от обслужването и се надява на бъдещ положителен резултат.
гр. София
Дата: 03.06.2015 г.

Клиентът г-н Георги Михалев е доволен от съвместната си работа с агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Подчерта, че колегата е отзивчива, инициативна и много внимателна. Разгледали са заедно два имота, като е имал възможност подробно да се запознае със състоянието им и да зададе всички свои въпроси. Огледите са преминали нормално и клиентът няма забележки. Комуникацията между тях продължава. Г-н Михалев сподели, че нещата протичат по-бавно, защото той е зает и няма много свободно време. Въпреки това колегата изцяло се е съобразявала с неговите ангажименти, била е навреме за тяхната среща и винаги на разположение при нужда от съдействие. Имат уговорка г-жа Георгиева да се свърже с него при подходяща оферта. Допълни също така, че се разбират добре с агента, който предварително го е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Доволен е от организацията и е получил полезна информация относно документацията.
гр. София
Дата: 03.06.2015 г.

Клиентът г-жа Антония Калчева е имала един оглед с агент Силвия Георгиева (офис „Мария Луиза”- гр. Варна), който е преминал нормално. Колегата го е организирала бързо и коректно. Срещата се е състояла в удобно за клиента време. Г-жа Калчева предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Поддържат добра комуникация, но клиентът не е харесал разгледания имот. Не ѝ е допаднала цената и не е получила достатъчно информация за жилището. Предстоят им още огледи и г-жа Калчева се надява на бъдещ успешен резултат.
гр. София
Дата: 01.06.2015 г.

Клиентът г-жа Екатерина Димитрова е с положително впечатление от работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Мария Луиза"). Свързала се е с нея по конкретна оферта, като колегата е реагирала бързо и коректно на молбата ѝ за оглед. Агентът се е съобразил напълно със свободното време на клиента и е бил подготвен за срещата им. Няма забележки и подчерта, че колегата е отзивчива, дейна и изпълнителна. Г-жа Димитрова не е харесала разгледания имот, търсенето ѝ продължава, като е наясно, че пазарът е органичен. Предварително е била запозната с нужната документация и е получила полезна информация от г-жа Георгиева. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 20.05.2015 г.

Клиентът г-жа Татяна Георгиева е с положително впечатление от работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Мария Луиза"), като подчерта, че тя е внимателна и отзивчива. Няма забележки. Останала е очарована от отношението на колегата и от това, че компетентно си е изпълнявала задълженията. Предварително са разговаряли относно търсенето на клиента, а г-жа Георгиева подробно я е запознала с условията, процеса на работа и нужната документация. Предоставила ѝ е полезна информация, която пряко я е засягала. По думите на клиента са разговаряли "на дълго и на широко" за търсенето ѝ и нейните изисквания. Огледът е преминал спокойно и без проблеми. Г-жа Т. Георгиева е имала възможност да зададе всички свои въпроси, на които е получила изчерпателни отговори. Колегата изцяло се е съобразила със свободното време на клиента, била е навреме за тяхната среща и подготвена, за да съдейства при нужда. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 20.05.2015 г.

Клиентът г-жа Павлина Петрова е доволна от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно. Колегата е била достатъчно информативна и инициативна, като е предоставила полезна информация на клиента. Г-жа Петрова е успяла да разгледа два имота, имала е възможност да зададе всички свои въпроси и да получи коректни отговори от страна на агента. Допълни също така, че всичко е било точно и не е имало никакви проблеми. Надява се на бъдещ успешен резултат. Разбира се добре с колегата и няма забележки. Предварително е била запозната с условията, процеса на работа и нужната документация.
гр. София
Дата: 18.05.2015 г.

Клиентът г-жа Илияна Генчева е останала с приятно впечатление от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Допълни, че се е свързала с колегата по конкретна оферта, а тя е реагирала бързо, като е организирала желания оглед. Предстои им разговор относно търсенето на клиента, защото разгледаният имот не е допаднал на г-жа Генчева. Поддържат непрекъсната комуникация и се разбират добре. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки или препоръки към агента.
гр. София
Дата: 27.04.2015 г.

Клиентът г-жа Зювбие Исмаил е с положително впечатление от агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Княз Борис) и от отгледа, който са имали заедно. Доволна е от работата на колегата, като подчерта,че тя е много любезна и отзивчива. По време на огледа е имала възможност да разгледа спокойно имота и да зададе всички свои въпроси. Допълни, че г-жа Георгиева е била максимално информативна и я е запознала с най-важните неща, които пряко са я интересували в хода на съвместната им дейност. Очарована е от отношението на колегите в офиса. Предварително е получила информация относно необходимите документи, които е успяла спокойно да прочете. Относно организацията няма забележки, защото агентът се е съобразил изцяло със свободното ѝ време, като е организирал оглед в удобен за нея час. Все още не е взела окончателно решение и комуникацията между тях продължава. Поддържат връзка с колегата по телефона. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 20.04.2015 г.

Клиентът г-жа Дияна Агностева е с положително впечатление от агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Княз Борис) и от нейното коректно отношение. Допълни, че по време на съвместната им дейност не е имало проблеми, като колегата е била навреме и подготвена за срещата им. Успяла е подробно да се запознае със състоянието на имота, който я е интересувал. Колегата ѝ е предложила още няколко апартамента, които са отговаряли на нейното търсене. Получила е изчерпателни и ясни отговори на своите въпроси, както и допълнителна информация, която впоследствие би ѝ била полезна. Поддържат непрекъсната комуникация. Г-жа Агностева все още не е взела окончателно решение. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА, както и с необходимата документация при евентуална сделка. Няма забележки.
гр. София
Дата: 20.04.2015 г.

Клиентът г-жа Светла Костадинова е с много добро впечатление както от отношението на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Княз Борис”), така и от начина ѝ на работа. Доволна е от комуникацията между тях и няма забележки. Разбират се отлично с колегата и досега всичко протича без проблеми. Получава различни предложения по електронната поща, които отговарят на нейното търсене. Били са заедно на няколко огледа, които са протекли изцяло според очакванията на клиента. Агентът напълно се е съобразявал със свободното време на г-жа Костадинова. Подчерта, че колегата е много приятна личност и заедно са добър екип. Запозната е с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Доволна е от обслужването и няма препоръки към нас. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 09.04.2015 г.

Клиентът г-жа Таня Тодорова е доволна от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Княз Борис”). Огледът е бил организиран бързо и качествено, а клиентът е имал възможност подробно да разгледа жилището. Колегата е била навреме за тяхната среща и изцяло се е съобразявала със свободното време на г-жа Тодорова. Предварително я е запознала с полезна информация относно документацията. Г-жа Тодорова сподели също така, че е харесала имота и в момента им предстои финализирането на сделката. Надява се на успешен краен резултат в най-скоро време. Няма забележки или препоръки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 07.04.2015 г.

Клиентът г-жа Валентина Делева е с добро впечатление от работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис"). Подчерта, че колегата е отзивчива и любезна. Подробно са разговаряли относно търсенето ѝ, като г-жа Георгиева ѝ е предложила различни имоти. Получила е полезна информация относно тяхното състояние. Огледите са били професионално организирани и всичко е протекло нормално. Комуникацията между тях продължава. Агентът ѝ изпраща подходящи оферти по електронната поща. Г-жа Делева допълни, че колегата винаги отговаря изчерпателно на нейните въпроси. Запозната е с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информацията относно необходимата документация. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 01.04.2015 г.

Клиентът г-жа Евгения Георгиева е доволна от работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис"). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Допълни, че се е свързала с колегата по конкретна оферта. Агентът бързо е организирал качествен оглед на имота. Колегата изцяло се е съобразявала със свободното време на клиента. Запознала я е с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки.
гр. София
Дата: 01.04.2015 г.

Клиентът г-жа Емилия Влаховска е с положително мнение за работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис"). Подчерта, че подходът на агента е професионален. Клиентката е доволна от отношението към нея. Допълни, че колегата е много внимателна, любезна и отзивчива. Огледите са били организирани бързо и са протекли без проблеми. Г-жа Георгиева се е съобразявала изцяло със свободното ѝ време и е отговорила подробно на всички нейни въпроси. Няма забележки и ще продължи търсенето си с помощта на колега и фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 25.02.2015 г.

Клиентът г-жа Светла Денчева е с добро впечатление от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Княз Борис”). Огледът е преминал спокойно и без проблеми. Харесала е единия от разгледаните имоти и има голяма вероятност да го закупи. Колегата напълно се е съобразявала с нейното свободно време и коректно е отговаряла на въпросите ѝ. Няма забележки и подчерта, че досега всичко върви много добре. Била е запозната с нужната документация. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 24.02.2015 г.

Клиентът г-н Марин Диновски е доволен от работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис"). Колегата подробно го е запознала с условията, процеса на работа и стъпките при евентуална сделка. Били са заедно на два огледа, които са преминали нормално и без усложнения. Подчерта, че г-жа Георгиева е била достатъчно подготвена, за да отговори на всички негови въпроси. Комуникацията между тях продължава и г-н Диновски с удоволствие ще работи с колегата.
гр. София
Дата: 19.02.2015 г.

Клиентът г-н Ивелин Ялнъзов е с положително впечатление както от работата, така и от подхода на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис"). Допълни, че е много доволна, а по време на огледите не е имало проблеми. Колегата коректно и изчерпателно е отговорила на всички негови въпроси и винаги е съдействала при нужда. Няма забележки и се надява на бъдещ положителен резултат. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 09.02.2015 г.

Клиентът г-н Любен Сколуфанов е доволен от работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис"). Подчерта, че огледите са протекли спокойно и без проблеми, но не е харесал разгледания апартамент, въпреки че много се е доближавал до неговите изисквания. Колегата предварително го е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Засега няма промяна в търсенето му, но в случай че има такава, г-н Сколуфанов лично ще се свърже с агента.
гр. София
Дата: 02.02.2015 г.

Клиентът г-жа Марияна Богданова е с изключително добро мнение за агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис"), като подчерта, че тя е много любезна жена и доказал се професионалист. Няма никакви забележки относно процеса на работа. Заедно са били на няколко огледа, като организацията е била на очакваното професионално ниво. Г-жа Богданова е успяла да добие ясна представа за състоянието на имотите. Компетентните съвети от страна на агента са били много полезни за нея. Колегата ѝ е отделила нужното внимание, което ѝ направило силно впечатление. Клиентът сподели също така, че агентът продължава да е на разположение и да съдейства при нужда. Времето и датата на огледа са били изцяло съобразени със свободното време на г-жа Богданова, а колегата предварително я е запознала с условията на работа във фирма МИРЕЛА. Поддържат непрекъсната комуникация и работата им заедно продължава.
гр. София
Дата: 11.12.2014 г.

Клиентът г-жа Деница Александрова е доволна от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Княз Борис”). Предложенията, които колегата е направила, са отговаряли на нейните изисквания. Огледите са преминали спокойно и без проблеми. Агентът предварително я е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 20.11.2014 г.

Клиентът г-жа Искра Тодорова е с положително впечатление от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Княз Борис”). Очарована е както от организацията във фирма МИРЕЛА, така и от положителното отношение на агента. Досега са били заедно на един оглед и всичко е минало спокойно и без проблеми. Получила е ценна и пълна информация за условията и процеса на работа, която пряко я е засягала. Предложенията, които колегата е направила, са отговаряли напълно на изискванията на клиента. Срещите им са били точно в уговореното време, а агентът винаги е бил на разположение за допълнителни въпроси. Няма забележки или препоръки. Комуникацията между тях продължава, а г-жа Тодорова се надява на бъдещи положителни резултати.
гр. София
Дата: 14.10.2014 г.

Клиентът г-жа Стоянка Кръстева и друг път е работила с фирма МИРЕЛА. Наясно е с условията при нас и отново изрази положителното си впечатление както от обслужването, така и от работата на агент Силвия Георгиева (офис – Варна – „Княз Борис”). Сподели, че г-жа Георгиева е много коректна в работата си и е впечатлена от старанието, което агентът полага, за да останат клиентите ѝ доволни. Енергично е участвала в работния процес и бързо се е ориентирала за предпочитанията на клиента. Предложила е голям набор от оферти, които напълно са отговаряли на изискванията на г-жа Кръстева. Досега огледите са протичали спокойно и без проблеми, като г-жа Георгиева се е постарала да обиколят колкото се може повече места за относително кратко време. Организацията по време на техните срещи е била изключително професионална. Има доверие на агента и се надява на бъдещ положителен резултат. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 22.10.2014 г.

Клиентът г-н Кирил Рафайлов е много доволен от работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис"). Подчерта, че колегата е обърнала нужното внимание както на него, така и на жена му. Винаги се е съобразявала с техните изисквания. Клиентът е доволен от организацията и протичането на огледите. Нямало е проблеми и всичко е било много професионално. Непосредствено преди нашето обаждане е изпратил e-mail на агента с молба да разширят района на търсене. Предложенията, които колегата е направила, напълно са отговаряли на неговите изисквания. Срещите им са били точно в уговореното време, а агентът винаги е бил на разположение за допълнителни въпроси. Г-н Рафайлов е наистина много доволен от работата на г-жа Георгиева и се надява на скорошен положителен резултат.
гр. София
Дата: 23.10.2014 г.

Клиентът г-жа Катя Иванова сподели, че е доволна и няма никакви забележки към работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - „Княз Борис“). Досега не са имали проблеми и всичко е било спокойно. Впечатлена е от коректността на колегата, добрата организация и професионалното протичане на огледите. Работата им заедно е запознала скоро, но г-жа Иванова смята, че всичко ще е коректно, защото има доверие на фирмата и е доволна от обслужването. Засега няма забележки или препоръки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 23.10.2014 г.

Клиентът г-жа Снежа Морозова е изключително доволна от работата на агент Силвия Георгиева (офис - Варна - "Княз Борис") и подчерта, че тя е мила, дейна и отзивчива. Огледите са преминали без проблеми, качествено и информативно. Колегата се е отнасяла сериозно и компетентно към своята работа, което направило добро впечатление на клиента. Предоставила е нужната информация на г-жа Морозова и в същото време се е съобразявала напълно с нейните изисквания. Досега са били заедно на няколко огледа. Комуникацията между тях продължава. Има доверие на агента и се надява на бъдещ положителен резултат.
гр. София
Дата: 05.11.2014 г.