Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис Наеми

Аделина Къндева
Главен агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525905
Адрес: гр. София, 1142, бул. "Васил Левски" № 1А
Професионални качества:
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специализиран в наемите на апартаменти и къщи
  • Специализиран в наемите на офиси и търговски площи
  • Владее английски и руски езици

Аделина Къндева e гл. агент в Офис "НАЕМИ" - гр. София.

Родена е в гр. София. Завършила е Университета за национално и световно стопанство – гр. София със специалност “Финанси”.
Има предишен опит в сферата на счетоводството.
Работи в сферата на недвижимите имоти от 1999 г.
Започва работа в МИРЕЛА през април 2004 г. Обслужва приоритетно сделки с наеми на жилищни имоти и търговски площи в град София.

Владее английски и руски език.

Зодия: Стрелец

Вижте всички оферти на Аделина Къндева: Продажби Наеми Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Аделина Къндева действа професионално и отговорно.

Родоп Вълканов
гр. София
30.03.2018 г.

"Adelina is one of the best agent we have had. She is kind, available and she never let us down. We are foreigners, so we needed someone who was able to speak English. We recommend nothing, your services are already great."

Luigi Pesante
Italy
22.01.2018

"Ади и Петър - хората си разбират от работата. Любезни, адекватни и отзивчиви. За в бъдеще ако пак ми се наложи на 100 процента отново ще работа с тях!!!"

Стефан Гергов
гр. Златица
15.11.2017 г.

"Любезна, компетентна и усмихната. Постигнахме желаната сделка с лекота. Добре и бързо свършена работа. Препоръчвам."

Вероника Начева
гр. София
20.09.2017г.

"Доволен съм от професионална работа на вашия агент Аделина Къндева. Предоставената от нея информация беше изключително коректна. Ще препоръчам Аделина Къндева на мои познати."

Ивайло Василев
гр. София
25.08.2017 г.

"Profesional, flexibile, available."

Alexandru Brateanu
România
29.06.2017

"Редовно използвам услугите на 'Мирела' и брокер Аделина Къндева. Винаги съм бил впечатлен от кратките срокове в които е намирала клиенти. И този път бе намерен наемател само за два дена. Получих компетентно консултиране по всички зададени от мен въпроси. И за в бъдеще ще остана лоялен към 'Мирела' и брокер Аделина Къндева. Благодаря."

Петко Стоянов
гр. София
22.05.2017 г.

"Работя с агенция Мирела не за първи път. Преди няколко години работих с офиса в Младост, но тъй като той вече е закрит, тази година се свързах с офиса на бул. Васил Левски и потърсих г-жа Аделина Къндева, чието име видях на сайта. Искам да изкажа благодарност и удовлетвореност от работата си с нея и професионалното и отношение. С търпение и дипломатичност г-жа Къндева намери наематели за моя имот, каквито исках, като в процеса имаше и трудни моменти, които с нейна помощ преодоляхме."

Виктория Търницова
гр. София
22.05.2017 г.

"Редовно ползвам услугите на "Мирела" и брокера Аделина Къндева. За пореден път бях изключително впечатлен от нейната бърза и компетентна работа. Прояви гъвкавост и професионализъм при организирането на огледите. Изказвам своите най-искрени комплименти за нея и вашата агенция. Оставам ваш лоялен клиент."

Петко Стоянов
гр. София
02.02.2016 г.

"Работата с Аделина Кънева протече много спокойно и отговорно. Надявам се да запазите този дух на работа."

Солунка Попова
гр. София

"Аделина е професионалист. Ще ползвам само нейните услуги за в бъдеще. Ще я препоръчам на моите познати."

Здравец Антонов
гр. София

"Имах възможност да работя с Аделина Къндева и Мелита Дудева. И от двете съм изключително доволен и ги препоръчвам на бъдещи клиенти. Показаха завиден професионализъм, съобразиха се с нашите изисквания и намериха подходящия за нашите условия наемател. Да продължавате да работите все така."

Иван Петров
гр. София
02.07.2015 г.

"Работя вече по няколко сделки с Аделина и съм безкрайно доволен от начина ѝ на работа и отношението ѝ, като професионалист и човек. Получената информация беше точна и достатъчна. Продължавайте в същия дух."

Христо Лазаров
гр. София
30.10.2014 г.

"Доволен съм от бързата и професионална работа на вашия агент Аделина Къндева. Впечатлен съм от нейната дипломатичност, бързината и организацията на работата ѝ".

Валери Каленски,
гр. София
24.01.2013 Г.

"Изключително съм доволен от работата с агент Аделина Къндева и по-конкретно от нейното професионално отношение при организацията на огледите, полезността на предоставената информация и проявения усет при разговорите с наемодателите. Като резултат се спрях на имот, отговарящ на изискванията ми, и се извърши сделка по наемане в неочаквано кратки срокове."

Петър Тодоров,
гр. София
02.04.2013 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА АДЕЛИНА КЪНДЕВА

(Мнения и впечатления от работата на г-жа Къндева, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Анна Нанева е с много добро впечатление от работата на агент Аделина Къндева (отдел „Наеми“). Г-жа Нанева допълни, че е искала да напише отзиви за колегата лично, но просто не ѝ е останало свободно време. Работила е и с агентите ни в гр. Варна, но подчерта, че е останала по-доволна от работата и отношението на г-жа Къндева, като добави, че от хора до хора има разлика. Няма забележки.
гр. София
Дата: 28.04.2015 г.

Клиентът г-н Александър Цанев е с много добро впечатление от работата на агент Аделина Къндева (офис „Васил Левски”). Колегата подробно го е запознала с условията и процеса на работа при нас. Получил е информация относно документацията, която пряко го е интересувала. Допълни, че е очарован от подробния протокол за първоначален оглед, като подчерта, че при другите агенции това липсва. Няма забележки към работата на агента, но разгледаното жилище не му е допаднало.
гр. София
Дата: 07.04.2015 г.

Клиентът г-жа Цветелина Милчова е с отлично впечатление и е доволна от работата на агент Аделина Къндева (офис „Васил Левски”). Допълни, че колегата е много мила, отзивчива, любезна и симпатична. Агентът предварително я е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информация относно документацията. Намерила си е подходящо жилище, но ако пак ѝ се наложи да купува имот с удоволствие би потърсила съдействие от г-жа Къндева. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 06.04.2015 г.

Клиентът г-жа Женя Кутевска е доволна от работата на агент Аделина Къндева (офис "Васил Левски"). Огледът е преминал нормално и без проблеми. Офисът ѝ е харесал, но държи да е малко по-светъл. Подробно е запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информация относно документацията. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 20.03.2015 г.

Клиентът г-н Неделчо Димитров е с много добро впечатление от работата на агент Аделина Къндева (офис „Васил Левски”). Очарован е от инициативността на колегата и от факта, че му е изпратила различни предложения по електронната поща, които напълно отговарят на неговото търсене. Харесал е един от имотите и възнамерява да го разгледа. Предварително е бил запознат с условията ни на работа, като е получил ценна информация относно нужната документация. Били са заедно на един оглед досега, който е преминал спокойно и без проблеми. Колегата изцяло се е съобразила с неговото свободно време. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 17.03.2015 г.

Клиентът г-н Станимир Иванов е с положително впечатление от работата на агент Аделина Къндева (офис "Васил Левски"). Допълни, че колегата е била много информативна и всичко е било на професионално ниво. Били са заедно на няколко огледа, които са преминали спокойно, без проблеми и в уговореното време. Агентът е бил навреме за тяхната среща и на разположение за допълнителни въпроси. Колегата предварително го е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Винаги е съдействала при нужда. Получил е нужните разяснения относно документацията. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 18.02.2015 г.

Клиентът г-жа Христина Христова е с добро впечатление от работата на агент Аделина Къндева (офис „Васил Левски”). Били са заедно само на един оглед, който е организиран бързо, а колегата се е държала изключително мило и професионално. Комуникацията между тях продължава, защото г-жа Христова не е харесала разгледания апартамент и не е взела окончателно решение. Колегата предварително я е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 23.01.2015 г.

Клиентът г-н Людмил Латинов е доволен от работата на агент Аделина Къндева (офис "Васил Левски"). Били са заедно на един оглед, който е преминал без проблеми и напълно е отговарял на неговото търсене. Все още не е взел окончателно решение, но имат уговорка да се чуят с агента, ако се спре на нещо конкретно или реши да продължи търсенето на нещо по-подходящо. Колегата предварително го е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 20.01.2015 г.