Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис "Мария Луиза" - гр. Варна

Ивета Андреева
Агент недвижими имоти
Тел.: 052 600 795; 0882 409 388
Адрес: гр. Варна 9000, бул. "Мария Луиза" №16
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Агент с висока ефективност в продажбите през 2017 г.
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Консултант жилищно крeдитиране
  • Владее английски, руски и гръцки езици

Ивета Андреева е агент в Офис "Мария Луиза " - гр. Варна на МИРЕЛА.

Родена е в град Варна. През 1999 г. придобива бакалавърска степен във Варненския свободен университет със специалност „История на Средиземноморските цивилизации“.
Има магистърска степен по специалност „Мениджмънт и маркетинг“ от Икономически университет в гр. Варна.
Ивета притежава дългогодишен професионален опит в сферата на търговията и услугите. Работила е в чужбина като мениджър - управление на имоти.
От месец октомври 2010 г. постъпва в МИРЕЛА като младши агент. През месец юни 2011 г. преминава на позиция "Титуляр агент".
Ивета има опит в продажбите на селски къщи, морски имоти, парцели, къщи, офиси и търговски площи.
Познава добре района на Варна, Балчик, Бяла, Обзор, Слънчев Бряг и Банско.

Владее английски, руски и гръцки език.

Зодия: Лъв

Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията "Брокер недвижими имоти".

Вижте всички оферти на Ивета Андреева: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Закупих имот чрез агенция МИРЕЛА след 5 месечно търсене през различни брокерски агенции, поради причината че срещнах любезно отношение от страна на техните представители и предлагането на адекватни имоти според моето търсене. Специални благодарности на Силвия Георгиева и Ивета, които успяха да уредят и подготвят всички необходими документи в срок, за добрата организация и разрешаване на всички проблеми. Горещо бих препоръчал МИРЕЛА на всички бъдещи продавачи и купувачи на недвижимо имущество.

Християн Димитров
гр. Варна
19.01.2018 г.

"Professional, courteous, and always willing to help, Iveta goes the extra mile for her clients. I have always received a quick, accurate response to any queries.Her good humour and patience are qualities that make both buying and renting an easier experience. If you want to work with a company who put your needs first, then I highly recommend Mirela."

Alice Frackelton
Varna
03.06.2017 г.

"Ивета Андреева, гр. Варна, ул. "Мария Луиза" - образованный, грамотный специалист по рынку недвижимости. 15.10.2013 года быстро, качественно провела работу от выбора аппартамента до сделки нотариата. Каждый шаг сделки, тщательно разъясняла, чтобы у меня не осталось ни одного неясного момента. Индивидуальный подход к клиенту по запросу и финансовым возможностям, предоставление объективной информации - главный критерий её работы с людьми. МИРЕЛА имеет большой опыт работы и свой рейтинг надёжности. Хочу пожелать дальнейших успехов."

Татьяна Сокова
Санкт Петербург, Русия
e-mail: sokovatb@yandex.ru
31.12.2014 г.

"Бях изключително приятно изненадан от агенция МИРЕЛА, разбира се в лицето на служител Ивета Андреева. Чувстваше се невероятен професионализъм, дисциплина и упоритост при решаване на конкретните задачи по време на сделката. Браво Ивета! Пожелавам ти успех и още повече сделки през новата 2015 г.! Продължавай все така!"

Вихрен Касабов
гр. Варна
e-mail: vikasabo@gmail.com
15.12.2014 г.

"Только положительные эмоции от работы с Вашим агентством. Отдельное большое спасибо Ивете Андреевой. Оставайтесь такими же профессионалами."

Олег
гр. Караганда
e-mail: vck-c@mail.ru
14.12.2014 г.

"Спасибо за доброжелательность и внимательное отношение. Ивета большой профессионал своего дела, способна находить правильные решения в сложных ситуациях. С ней было легко и приятно сотрудничать. На всех этапах сделки, начиная от подбора жилья и заканчивая оформлением договора купли-продажи у нотариуса, была атмосфера доверия и прозрачности действий. Всё было сделано в оговоренные сроки и по согласованным ценам."

Василий
Москва
e-mail: mishakow@gmail.com
13.12.2014 г.

"Благодаря на г-жа Ивета Андреева за ползотворното сътрудничество, качественото и навременно изпълнение на работата по закупуването на апартамент в жилищен комплекс "Приселски манастири" за мен.
През целия период на сътрудничеството ни г-жа Андреева се е утвърдила като специалист, който е внимателен към поставените задачи, винаги готов да помогне и да окаже подкрепа.
Високият професионализъм на г-жа Андреева позволява тя да бъде препоръчана като надежден и благонамерен партньор.
Г-жа Андреева стана за мен не само помощник, но и добър приятел. Може би това е най-добрият агент, с когото съм работила не само в България, но и в Русия."

Косыгина М.С.
Русия
e-mail: vanar@list.ru

"Бих искал да благодаря на Мирела и в частност на Ивета Андреева за перфектно свършената работа. Ивета е изключителен професионалист и човек, много търпелива и всеотдайна, познава пазара много добре и затова я препоръчвам на всеки, който иска да намери правилния апартамент."

Орхан Чапкънов
Senior Vice President
Level Group Realty Corp.
370 Lexington Ave - 24 Floor
New York, NY 10017
e-mail: orhan@levelgroup.com

"Наш агент при закупуване на студио в жилищния комплекс "Амфора" беше Ивета Андреева. Тя ни придружаваше при избора на имота и нотариалното изповядване на сделката. По време на престоя ни в България тя ни оказа голяма помощ с консултации и препоръки, беше много любезна и полезна. Изобщо, целият персонал на отдела, в който работи Ивета, ни направи много добро впечатление. Това се отнася както към служителите на отдела, така и към шофьорите, които ни придружаваха по време на огледите.
Що се отнася лично до Ивета Андреева, тя е много интересен, ерудиран и общителен човек с голям жизнен опит. Нейните познания по руски език позволиха много лесно да решаваме всички въпроси, свързани с покупката на имота. Благодарни сме на "Мирела" и лично на Ивета Андреева за ползотворното сътрудничество. Надяваме се и занапред да останем клиенти на Вашата агенция“.

Шаровар Валентина и Иван
Русия

"Здравейте Мария Маринова и Ивета Андреева, извинявам се, че пътувах и чак сега успях да ви пиша. Поздравявам ви за успешното приключване на тази наистина сложна и тежка сделка. Поздравявам ви за професионализма и благодаря за всички усилия, които положихте вие и целият ви екип, най-искрено ви пожелавам да имате все повече успешни сделки и професионално развитие. Радвам се, че все пак между многото агенции за недвижими имоти на пазара има наистина добри професионалисти, ще препоръчвам вашата фирма и за в бъдеще отново бихме се обърнали само към вас.
Желая ви много успех."

Полина Йотова
гр. Варна
e-mail: rir@mail.bg

"Добрый день, уважаемый господин Мирослав Христов!
Пишет Вам из Москвы Владимир Хрусталев, ставший с помощью Вашей фирмы владельцем собственности в Варне (Св.Константин и Елена). Начинал я поиск недвижимости с десятками фирм-собственников и фирм-риелторов...
Благодаря хорошему старту с Мариной Рангеловой, её рекомендациям и практическим советам я прибыл в Варну, где меня очень гостеприимно встретила Ивета Андреева (09.06.2014). Через две недели мы начали серьёзные переговоры и подписали Предварительный Договор 25.06.14.,а 22.07.14 я получил на руки Нотариален Акт. Помимо этого, с помощью Иветы и с её непосредсвтенным участием я прошел Булстат,Налоговую и пр. Я уверен, что за такой короткий промежуток времени этого всего невозможно было бы сделать, если бы не высокий профессионализм Иветы. Её отличают, в первую очередь, высокое чувство ответственности и пунктуальность. В переписке с ней ответа не будешь ждать днями - время измеряется часами. Чёткий график работы по дням и часам, грамотное оформление документов и коммуникабельность.
Спасибо ей за проделанную работу, а Вам за подбор персонала. Успехов!"

Владимир Хрусталев
e-mail: vak46@yahoo.com
06.08.2014 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА ИВЕТА АНДРЕЕВА
(Мнения и впечатления от работата на г-жа Андреева, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Маринела Николова е доволна от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Допълни, че се е свързала с нея по конкретна оферта, като колегата своевременно е организирала качествен оглед. Подчерта, че г-жа Андреева е била коректна в изпълнението на професионалните си задължения и се е постарала да отговори на всички зададени ѝ въпроси. Организацията е била на нужното ниво, като агентът напълно се е съобразявал със свободното време на г-жа Николова. Разбират се отлично с колегата. Единствено не е успяла да добие ясна представа за границите на имота, но е получила съдействие от агента, който ѝ е предложил да разговаря със собственика и да помоли за скици и документи на разгледания имот. Няма забележки. Предварително е била запозната с процеса и условията ни работа при евентуална сделка.
гр. София
Дата: 15.06.2015 г.

Клиентът г-н Димитър Маджаров е изключително доволен както от проведения оглед, така и от работата на агент Ивета Андреева (офис - Варна – „Мария Луиза“). Свързал се е с колегата по конкретна оферта, а тя бързо и коректно е организирала желания оглед, като напълно се е съобразявала с неговото свободно време. Била е точна за тяхната среща и винаги на разположение при нужда от съдействие. Съвместната им работа е преминала спокойно и без проблеми. Г-н Маджаров е успял обстойно да разгледа имота и да зададе своите въпроси. От своя страна, г-жа Андреева му е предоставила допълнителна информация и е отговорила изчерпателно на всичките му въпроси. Клиентът подчерта, че г-жа Андреева е била много отзивчива, постарала се е всичко да премине нормално и винаги е била на разположение да съдейства при нужда. Единствено не му е допаднал фактът, че съседната къща закрива цялата гледка от имота. Запознат е с необходимата документация, условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 11.06.2015 г.

Клиентът г-н Светослав Димитров е с положително впечатление от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Допълни също така, че се е свързал с колегата по конкретна оферта, а г-жа Андреева бързо и коректно е организирала желания оглед. Подчерта, че е доволен от доброто отношение, компетентността и старанието на агента. Организацията е била на необходимото професионално ниво, а колегата напълно се е съобразявала със свободното време и ангажиментите на г-н Димитров. Клиентът сподели, че е харесал разгледания имот, но все още не е взел окончателно решение. Има желание да се консултира със строител за състоянието на жилището. Няма забележки или препоръки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 03.06.2015 г.

Клиентът г-жа Миланка Манолова е с добро впечатление от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Допълни, че колегата е била инициативна, изпълнителна и отзивчива. Отговорила е на всички нейни въпроси. Предоставила ѝ е допълнителна информация, която да ѝ бъде полезна. Г-жа Манолова подчерта, че агентът напълно се е съобразявал с нейните изисквания и ангажименти, като е организирал оглед в удобно за нея време. Организацията е била на нужното професионално ниво. Харесала е разгледания имот и им предстои финализиране на сделката. Няма забележки и се надява на скорошен положителен резултат. Запозната е с процеса и условията ни на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информация относно документацията.
гр. София
Дата: 02.06.2015 г.

Клиентът г-н Даниел Николов е изключително доволен от комуникацията си с агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”) и няма забележки. Описа колегата като учтива, съобразителна, отзивчива и инициативна, а работата ѝ като професионална и коректна. Допълни, че е много приятен човек и се разбират добре. Г-жа Андреева е отговорила на всички негови въпроси и му е предоставила полезна информация. Поддържат непрекъсната комуникация, а по думите на г-н Николов целият процес на работа протича спокойно, професионално и без проблеми. Все още не е взел окончателно решение относно разгледания имот. Предстоят им нови огледи. Организацията е била на нужното ниво, като всичко е било съобразено със свободното време на клиента. Предварително е бил запознат с условията на фирмата и процеса на работа. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 02.06.2015 г.

Клиентът г-жа Георгиева (съпруга на г-н Румен Георгиев) е присъствала на проведените огледи и е останала много доволна от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Допълни, че огледът е преминал нормално, спокойно и без проблеми. Свързала се е с колегата по конкретна оферта. Агентът е реагирал бързо и адекватно на молбата ѝ за оглед. Успяла е подробно да разгледа имота, да придобие ясна представа за състоянието му и да зададе всички свои въпроси. Подчерта също така, че г-жа Андреева е коректна и старателна при изпълнението на задълженията си. Организацията е била на нужното професионално ниво. Агентът напълно се е съобразявал със свободното време на клиента и е бил подготвен за тяхната среща. Разговаряли са подробно за условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Получила е полезна информация относно документацията.
гр. София
Дата: 05.05.2015 г.

Клиентът г-жа Ваня Минчева е изключително доволна от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Поддържат непрекъсната комуникация с колегата и допълни, че няма никакви забележки към нея. Получила е полезна информация, която пряко я интересува. Разговаряли са подробно за търсенето на г-жа Минчева и агентът е запознат с всички нейни изисквания. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 23.04.2015 г.

Клиентът г-жа Стоянка Минчева е с положително впечатление от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”), като подчерта, че всичко е преминало спокойно и без проблеми. Допълни, че колегата е коректна, като компетентно си е изпълнявала задължения. Веднага си е проличало желанието и старанието ѝ да съдейства. Г-жа Минчева сподели също така, че агентът си разбира от работата и през цялото време г-жа Андреева се е държала културно и отзивчиво. Огледът е преминал нормално и не е имало проблеми. Успяла е спокойно да разгледа имота и да зададе всички свои въпроси. Получила е изчерпателни отговори и полезна информация. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки към организацията. Надява се на бъдещи успешни резултати.
гр. София
Дата: 22.04.2015 г.

Клиентът г-жа Анелия Тодорова е с положително впечатление от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Доволна е от развитието на съвместната им дейност и няма забележки. Подчерта, че колегата ѝ изпраща различни предложения, които напълно отговарят на нейното търсене и биха представлявали интерес за нея. Допълни, че получава нужното внимание от агента и съдействието му при нужда. Според нея г-жа Андреева работи чудесно. Надява се на бъдещ положителен резултат. Предварително е била запозната с условията, процеса на работа и нужната документация. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 23.03.2015 г.

Клиентът г-н Владимир Иванов е доволен от работата на агентите Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”), Момчил Косев (офис – Варна – „Ян Палах”) и Динко Николов (офис – Варна – „Ян Палах”). Допълни, че комуникацията между тях продължава, като получава различни предложения по електронната поща, които отговарят на неговото търсене. Подчерта, че колегите се отнасят професионално към ангажиментите си и се стараят да са максимално полезни по време на работния процес. Огледите са изцяло съобразени с неговото свободно време и получава нужното внимание от агентите. Запознат е с условията и нужната документация. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 18.03.2015 г.

Клиентът г-н Велимир Стаматов е очарован от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Доволен е от бързата реакция на колегата и организацията по време на огледа, който е преминал спокойно и без проблеми. Г-жа Андреева е била подготвена и е отговорила на всички негови въпроси. Г-н Стаматов е получил подробна информация за условията ни на работа от администратора на офиса. Предложеният имот му е допаднал, но иска да разгледа още няколко жилища преди да вземе окончателно решение. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 11.03.2015 г.

Клиентът г-н Димитър Желязков е доволен от работата на агентите Ивета Андреева и Арис Кешишян (офис – Варна – „Мария Луиза”). Допълни, че съвместната им работа върви чудесно и няма забележки. Подчерта, че колегите са комуникативни, усмихнати и коректни. Отговаряли са на неговите въпроси, съдействали са му при нужда и са споделили своето професионално мнение относно разгледаните имоти. Били са заедно на няколко огледа, които изцяло са били съобразени със свободното му време. Надява се на бъдещ положителен резултат и се радва, че агентите са инициативни и му изпращат различни оферти по електронната поща. Няма забележки.
гр. София
Дата: 11.03.2015 г.

Клиентът г-жа Гергана е с добро впечатление от работата на агент Ивета Андреева (офис – Варна - „Мария Луиза“). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно, нормално и без проблеми. Харесала е разгледания апартамент, но не и мястото, на което се намира сградата. Предпочита имотът да е на главна улица, а не на вътрешна. Запозната е подробно с условията на работа във фирма МИРЕЛА. Комуникацията между тях продължава и очаква нови предложения от агента.
гр. София
Дата: 04.02.2015 г.

Клиентът г-жа Димитрина е доволна от работата на агент Ивета Андреева (офис - Варна – „Мария Луиза”). Били са заедно само на един оглед, но подчерта, че колегата е много мила и приятна дама. Всичко е било организирано бързо и е преминало без проблеми. Запозната е с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА, както и с стъпките при евентуална сделка. Няма забележки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 04.02.2015 г.

Клиентът г-жа Иванка Костова е останала очарована от работата и отношението на агент Ивета Андреева (офис - Варна - "Мария Луиза"). Сподели своето положително впечатление, като подчерта, че колегата е много мила, внимателна и съобразителна. Агентът е доказал своя професионализъм, като се е постарал да разгледат всички имоти, които напълно са отговаряли на изискванията на г-жа Костова. Подчерта, че поддържа непрекъсната комуникация с колегата и получава оферти, които провокират нейния интерес. Като цяло е доволна от съвместната им работа, защото агентът изразява своето компетентно мнение по различни въпроси, което е от полза за г-жа Костова.
гр. София
Дата: 11.12.2014 г.

Клиентът г-жа Величка Русева е изключително доволна от агент Ивета Андреева (офис - Варна - "Мария Луиза"), като подчерта, че тя е истински професионалист и страхотен човек. Специално поздрави колегата, а на фирма МИРЕЛА благодари за хубавия коледен подарък. Останала е очарована и пожелава на всички топли празници. Г-жа Русева сподели също така, че по време на съвместната им работа всичко е било перфектно и на професионално ниво. Получавала е своевременно ценна информация и при нужда от съдействие винаги е можела да разчита на колегата. Предварително е била запозната с условията на фирмата, като г-жа Андреева се е постарала да не остават неразяснени неща. Поддържали са непрекъсната комуникация. До този момент няма проблем с документацията, но е наясно, че винаги може да се обърне към колегата, ако има нужда от съдействие. Няма забележки или препоръки. Отношението, подхода и цялостното обслужване на агента напълно са отговаряли на очакванията на г-жа Русева. С удоволствие би работила отново с фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 10.12.2014 г.

Клиентът г-жа Димитринка Василева е с положително впечатление от работата и отношението на агент Ивета Андреева (офис – Варна – „Мария Луиза”). Сподели, че колегата ѝ е била препоръчана и не съжалява за избора си, защото всичко е преминало коректно и професионално, а резултатите са били бързи и качествени. Очарована е от старанието и отдадеността на агента. Г-жа Андреева се е съобразявала с всички нейни ангажименти и винаги е била на разположение за допълнителни въпроси. Предварително е запознала клиента с условията и процеса на работа при нас. Г-жа Василева има намерение скоро да закупи имот и подчерта, че отново ще се обърне за съдействие към агента и фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 01.12.2014 г.

Клиентът г-жа Наталия Стефанова е с добри впечатления от работата, професионалния подход и отношението на агент Ивета Андреева (офис - Варна - "Мария Луиза"). Сподели, че ѝ дава шестица по шестобалната система и ѝ има пълно доверие. Подчерта, че г-жа Андреева е съобразителна и експедитивна. Организацията е била невероятна. Колегата се е съобразявала със свободното време и ангажиментите на клиента. Г-жа Стефанова смята, че съвсем скоро ще се радва на отлични резултати, защото агентът си разбира от работата. Поддържат непрекъсната комуникация и получава различни оферти по електронната поща, които напълно отговарят на нейното търсене. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 26.11.2014 г.