Елена Киричетова

Агент недвижими имоти, Офис София Изток

4.7
7 отзива
Тел.: 0883940032
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Професионални качества:
  • С дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специалист в продажбите
  • Владее руски език

Елена Киричетова е агент на недвижими имоти в офис "София Изток".
Родена е в Русия. През 1983 г. завършва Университет по корабостроене в гр. Санкт Петербург, специалност "Инженер-механик".

Работила е в "Научен Централен институт по корабостроене"- гр. Санкт Петербург. Има 20-годишен стаж проектант в България.

Започва работа в МИРЕЛА през м. януари 2010 г. Обслужва сделки за покупко-продажба ново строителство и вторичен пазар на ваканционни имоти на Южното Черноморие и гр. София.
Дълги години е работила като агент в отдел "Ваканционни имоти" към Централен офис на МИРЕЛА.

Освен на ваканционния пазар, Елена има успешен опит в продажбите на градски имоти и апартаменти.

Владее руски език.

Зодия: Везни

Вижте всички оферти на Елена Киричетова: Продажби Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Сергей Куринский, Хайфа, Израиль
24.11.2022
Елена Киричетова прекрасный, очень культурный и знающий специалист! Будем рады следующей возможности воспользоваться ее услугами
Мария Попова, София
20.12.2021
Елена Киричетова остави прекрасно впечатление във връзка с продажбата на апартамента ми. Запозна се предварително с имота, очевидно го предложи на подходящия купувач, така че след огледа последва и сделка. Брокери от други фирми действаха повече като екскурзоводи и извършените от тях 10 огледа ни измориха, тъй като същевременно обитавахме апартамента.
Гергана Машева, София
09.10.2020
Елена е изключително организирана, винаги отговаря бързо на обаждания и мейли, обяснява ясно какви са стъпките за закупуване на имот, както и информацията в документите. Погрижи се за интересите ми като клиент и подсигури всички необходими действия и документи, по отношение на уреждането ми като нов собственик.
Ася Младенова, София
31.08.2020
Работата с Елена е лека и приятна. Разчитахме изцяло на нейното професионално отношение и не съжаляваме за доверието, което вложихме, тъй като беше оправдано. Благодарим!
Гергана Петрова-Михайлова, София
26.02.2020
Имам добри впечатления от работата с Елена Киричетова. Тя се постара да осигури всички необходими данни и документи за изпълнение на сделката в кратки срокове и при добри условия. Беше винаги на разположение. Желая й още много доволни клиенти.
Венцеслав Юскеселиев, гр. София
06.10.2015
Много съм доволен от работата на служителите на Мирела, особено в лицето на Петя Лалова в София и Елена Киричетова в Созопол. Благодарение на техните усилия успях за пет дни да продам имат в София и да купя имот в Созопол. Много съм доволен от съвместната ни работа и багодаря за грижите, които продължават и след приключване на сделките. Радостен съм, че в тяхно лице имам нови доби приятели!
Виктор Борисович, г. Москва
Елена Киричетова хороший ваш сотрудник и приятно с ней сотрудничать и не только решать какие-либо проблемы, возникающие в Болгарии.