МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис Младост

Надежда Неделчева
Агент недвижими имоти
Телефон: 02 9862828; Mobile: 0885397811
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Мениджър с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Специалист в продажбите

Надежда Неделчева е директор продажби в офис Младост - гр. София.

Родена в гр. София. През 1986 г. завършва висше инженерно образование в Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски" с магистърска степен "Инженер-геолог хидрогеолог".
Работи в сферата на недвижимите имоти от 1995 година.
Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията БРОКЕР, специалност НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
Постъпва в МИРЕЛА през 2004 г. като агент по недвижими имоти. През м. април 2008 г. преминава на позиция Мениджър на офис "Младост" - гр. София.

Зодия: Телец

Вижте всички оферти на Надежда Неделчева:
Продажби
Наеми
Заявки от купувачи
Заявки от наематели

Форма за контакт+ Добави файл

РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

"Работила съм с г-жа Надежда Неделчева и друг път, познавам я от много години. Потърсих я отново заради опита й, добрия й поглед върху пазара на имоти и професионалното умение да предлага подходящи и разумни решения. Доверието ми се оправда и този път. Г-жа Неделчева не само прояви отново горните качества, но се съобрази със заетостта и на двете страни и осъществи част от срещите с нас в неделя или преди началото на работния си ден, за да улесни сключването на сделката.

Избрах "Мирела" първо, заради познанството ми с Надежда Неделчева, и второ - заради убеждението ми, че разполагате с богата база данни от многобройни контакти и потенциални клиенти, за да отдадете имота имота ми при най-добри условия и за кратко време."

А. Димитрова
гр. София
21.01.2016 г.

"Надежда Неделчева е най-добрия агент за недвижими имоти, който съм срещал изобщо (за последните седем години съм продал / купил над десет апартамента и магазина). Тя е не само компетентна и с професионално отношение, но притежава невероятно разбиране и такт към клиентите си, което издига цялостния процес на покупка или продажба на имот на съвсем друго, много по-високо ниво. Изключително съм щастлив и доволен от всичко, което тя е направила за нас."

Панайот Николов
гр. София
28.09.2015 г.

"Определено професионално и любезно отношение към клиента, голямо търпение и перфектно разрешаване на всички въпроси и проблеми свързани със сделката. След смяна на няколко агенции и брокери в нея намерихме "нашия" брокер, който успя да удовлетвори всичките ни изисквания. Късметлия ще е този, който работи с Надежда Неделчева. Пожелавам й да е все така всеотдайна и успех във всички сделки."

Валентин Вълов
гр. Ловеч
25.09.2015 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА НАДЕЖДА НЕДЕЛЧЕВА

(Мнения и впечатления от работата на г-жа Неделчева, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Виктория Вълчанова е имала няколко огледа с агент Надежда Неделчева и е останала доволна както от нея, така и от свършената работа. Все още не е взела окончателно решение. Сподели също така, че има високи изисквания, но с компетентната помощ на агента вярва, че ще постигнат отлични резултати. Огледите са преминали много информативно и спокойно. Г-жа Неделчева активно е участвала по време на огледа, изразила е своето лично мнение и е забелязала неща, които клиентът не е. Водили са непрекъсната комуникация. Агентът предварително е запознал г-жа Вълчанова с условията на работа във фирма МИРЕЛА. Предложила е голям набор от оферти още преди огледа. По думите на клиента „работата им продължава с пълна сила”.
гр. София
Дата: 24.11.2014 г.

Клиентът г-н Димитър Стоев сподели, че г-жа Надежда Неделчева (офис "Младост") е усмихнат и отзивчив човек, а като специалист по недвижими имоти е много коректна и активна. Изрази своите положителни впечатления от проведения оглед, който са имали преди няколко дни, като подчерта, че организацията е била на професионално ниво, а той е придобил ясна представа за имота. Свързал се е с г-жа Неделчева по конкретна оферта, не е останал доволен от имота, но са разговаряли с агента за неговите изисквания и е сигурен, че с нейна помощ ще намери нещо подходящо. Колегата предварително подробно го е запознала с условията на работа. Комуникацията между тях продължава и г-н Стоев се надява на бъдещ положителен резултат.
гр. София
Дата: 17.11.2014 г.