Бележник ()
Оферта № 280217
Луксозен
22 август 2017, 13:59 841

Продава къща, град Варна, кв. Траката, 605 кв. м,
€ 750 000
(

€ 1 240 на кв. м

)

Район: в престижен район - на около 800 м от плажа.

Отстояния: центъра на града - 3 км, първа линия море! Плаж - 800 м, летище - 10 км

Площ:  605 кв. м

Застроена площ:  300 кв. м

Площ на парцела:  1090 кв. м

Брой етажи: 3

Спални: 4

Бани: 3

Балкони/тераси: 1

Вид строителство: тухла

Година на строителство: 2012

Отопление: локално

Изложение: югоизток, гледка към морето

Дограма: PVC

 • АКТ 16
 • Ново строителство
 • С довършителни работи
 • Охрана
 • С гараж
 • С обзавеждане
 • Електрификация
 • Водопровод
 • Канализация

Предлагам Ви за продажба луксозна къща с впечатляваща морска панорама в престижен и спокоен район - на около 800 м от плажа в кв. Траката.
Разгърнатата застроена площ на имота е 605 кв. м. На първия етаж са разположени уютна дневна с камина (41.5 кв. м), напълно оборудвана самостоятелна кухня (32.5 кв. м), елегантна трапезария (21.4 кв. м), баня с тоалетна. Вторият етаж включва три хубави детски спални (съответно с площ 20, 18 и 15 кв. м), родителска спалня със собствена баня (25 кв. м), обща баня с тоалетна за етажа и за удобство - голяма гардеробна стая (6.3 кв. м). Терасата е просторна и от нея се разкрива красива гледка към морето и местността. На сутеренния етаж има кабинет с библиотека (около 25 кв. м) с много добра вентилационна система, където е обособен кът за почивка и семейни занимания, както и СПА зона с парна баня и сауна, фитнес. Вътрешното стълбище е от мрамор, с парапет от ковано желязо. Избеното помещение (с площ от 148 кв. м) е пригодено като работилница, винарска изба и склад за продукти.
Къщата е завършена луксозно и прецизно с качествени материали. Обзавеждането е по индивидуален интериорен проект. Разполага с видеонаблюдение, СОТ, интернет и цифрова TV. Отоплението е Altherma, подово. Осигурени са система за пречистване на водата и допълнителен резервоар с капацитет 750 л.

Дворът е самостоятелен парцел с площ 1090 кв. м, професионално озеленен и аранжиран, с красиви алеи и специално градинско осветление. Има поливна система за поддръжка на градината - с капково напояване и допълнителен резервоар за събиране и използване на дъждовната вода (10 куб. м). Оградата е масивна, с парапети от ковано желязо. Има закрит гараж за няколко автомобила.

На разположение съм за допълнителни въпроси и организиране на срещи.

Искате сделка без посредник? Ще направим експертна оценка на Вашия имот от лицензиран оценител. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 600 евро, без ДДС.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други преференциални условия по заплащането на комисиона- попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай ме
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Бих закупил/а този имот за цена:
Агент недвижими имоти
Телефон: 052 600 675; Mobile: 0887733105
Попитайте ме за този имот: 
Местоположение
Подобни имоти
Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.