Бележник ()
Оферта № 262000
15 ноември 2017, 15:21 1658

Продава заведение, област Благоевград, гр. Сандански, 2900 кв. м,
Цена: при запитване

Район: Нишан Таши

Площ:  2900 кв. м

Площ на парцела:  715 кв. м

Брой етажи: 5

Вид строителство: тухла

Година на строителство: 2015

Етап на строителство: акт 14 (завършен груб строеж)

Отопление: на ток

Дограма: Трикамерна PVC

  • Ново строителство

Имаме удоволствието да Ви предложим новостроящ се Спортен СПА център, захранен с минерална вода, с висок инвестиционен потенциал.

Сградата се намира в местността „Нишан Таши”, най-новият квартал на гр. Сандански, само на 600 м от парка на града. Разположена е върху терен с площ от 715 кв.м и е с разгърнатата застроена площ от 2900 кв.м. Намира се в затворен комплекс, който е под постоянно видео наблюдение.

Разпределение: Сградата е с интересни архитектурни решения, стилна дизайнерска визия и функционално разпределение на помещенията. Състои се от:

Първо ниво: Закрит гараж за девет леки автомобила, асансьор (възможност за обслужване на инвалиди), перално помещение 36 кв.м, помещение за персонал, обслужващ пералното помещение, машинно помещение за басейна, помещеия за СПА процедури (парна баня, сауна, стая за релакс, душове; тоалетна и др.)
Второ ниво: Басейн 20м/8м с дълбочина от 1.30 метра до 1.60 метра с дюзи за подводни масажи. На това ниво се намират помещение за фитнес – 50 кв.м; съблекални за мъже и жени по 24 кв.м; фоайе 12 кв.м; лекарски кабинет; офис/каса; коридор и външна площадка за шезлонги – открита тераса 55 кв.м.
Трето ниво: Две открити тераси по 30 и 50 кв.м, фоайе и пет помещения по 15 кв.м и едно студио от 28 кв.м за процедури, физиотерапия.
Четвърто ниво: Пет помещения по 15 кв.м, едно студио от 28 кв.м с възможност за различно предназначение.
Пето ниво: Открита тераса (първо ниво покрив) от 70 кв.м, второ ниво покрив – 50 кв.м (за слънчеви колектори за топла вода) и трето ниво покрив с подход към него с възможност за развиване на открит детски басейн, бар плот, две джакузита, шезлонги, чадъри и много зеленина. Под козирката на петото ниво са предвидени тоалетни и съблекални.

Строителството е извършено с най-съвременните технологии и материали с европейско качество. Сградата е изпълнена в груб строеж вътре, а отвън завършени фасади с дограма, настилки и боя.

Отлична възможност за инвестиция в гр.Сандански- регион добре познат с лечебният си климат и минерални извори!

Искате сделка без посредник? Ще направим експертна оценка на Вашия имот от лицензиран оценител. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 600 евро, без ДДС.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други преференциални условия по заплащането на комисиона- попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай ме
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Бих закупил/а този имот за цена:
Директор продажби
Телефон: 074630089; Mobile: 0885551571, 0888723155
Попитайте ме за този имот: 
Местоположение
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.