Чаровна дама с приз за топ брокер на МИРЕЛА във Варна, офис „Мария Луиза“ с най-много отличия

България

Екатерина Димитрова и Арис Кешишян са отличниците в класацията на МИРЕЛА за топ брокери на тримесечието. Офисите ни във Варна организираха символична церемония за награждаване на най-заслужилите брокери в морския град, а колегите обещаха събитията да стават все по-пищни и скоро да добият холивудски блясък. Чаровната Екатерина заслужи голямата награда, след като от началото на 2014 година е брокерът на МИРЕЛА с най-висок оборот от сключени сделки.

Отлично впечатление с желанието си за работа прави и Арис – Най-проспериращият млад брокер. 25-годишният колега се присъедини към редиците ни като стажант преди половин година и за краткия период се утвърди, като надежден агент с нюх за сделки и в момента е сред колегите не само с най-големи приходи, но и с най-много на брой сключени сделки.

На коктейла регионалният мениджър на трите офиса г-жа Камелия Костадинова отчете успешно тримесечие и изненада с още награди.

Офис „Мария Луиза“, с главен брокер Йосиф Лазаров, хвърли ръкавицата, като обра допълнителните отличия – за Най-деен администратор – Жасмина Йовева, както и престижният приз за дългогодишен стаж и лоялност, който беше връчен на Калоян Михалков и Иванка Лазарова. Като добавим към този екип и Кешишян офисът получи 4 от възможни пет награди. Награда за дългогодишен стаж и лоялност получи и Йорданка Орешкова, от офис "Ян Палах".

Отличилите се получиха карти с флаш памет от регионалния директор - Камелия Костадинова. 

Без приз остана офис „Княз Борис“, който ще следим с интерес следващите три месеца, защото амбициозният екип там вече работи активно по бъдещи сделки.

(02.04.2014)